Allsvenskan startar – hur spelar du?

25 mars, 2014

På söndag drar fotbollsallsvenskan igång och vi har kikat lite närmare på vilka som är favoriter till att ta hem Lennart Johanssons pokal den här säsongen. Bland de favorittippade hittar vi Malmö FF och AIK, tätt följda av Elfsborg, Blåvitt och Helsingborg.

Om man ska lita på oddssättarna hos Unibet så kommer striden kring nedflyttningsstrecket stå mellan Falkenberg, Halmstad, BP och Gefle, vilket inte känns som något extremt vågat uttalande. De känns helt klart som de svagare lagen på förhand

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Det intressanta blir att följa vilket eller vilka lag som kommer att överträffa förväntningarna. Vi vet av erfarenhet att nykomlingar har en tendens att lyckas bra på vårkanten innan de andra lagen ”läser in dem”. Nyckeln till att hänga kvar är ofta just att ta mycket poäng på våren.

Det känns hur som helst väldigt kul att den svenska fotbollen äntligen vaknar upp ur sin vinterdvala. Eller hur!?

Vilka vinner Allsvenskan?

Malmö FF, 4.00
AIK, 4.20
Elfsborg, 6.00
IFK Göteborg, 7.00
Helsingborgs IF, 8.00
Djurgårdens IF, 15.00
Häcken, 15.00
Kalmar FF, 25.00
IFK Norrköping, 50.00
Åtvidaberg, 75.00
Örebro, 125.00
Mjällby, 150.00
Gefle IF, 300.00
IF Brommapojkarna, 300.00
Halmstads BK, 300.00
Falkenbergs FF, 500.00

Oddsen kommer från Unibet

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →