Post image for Champions League: Semifinalerna lottade!

Champions League: Semifinalerna lottade!

11 april, 2014

Fyra lag återstår och bland dem ska segraren i årets upplaga av Champions League koras. Storlag som Manchester United och Barcelona som vi har vant oss vid att se de här sammanhangen finns inte längre med, utan istället står det mellan Bayern München, Chelsea, Real Madrid och Atletico Madrid.

Champions League, semifinaler

Real Madrid-Bayern München (22 april, returmatch i Madrid 30 april)
Atletico Madrid-Chelsea (23 april, returmatch i London 29 april)

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Det blir alltså ett riktig supermöte, en match som många kommer att betrakta som den moraliska finalen. Bayern München och Real Madrid gör upp om en plats i finalen, vilket kommer att bli en otroligt intressant matchserie. Ska man kora någon slags vinnare i den här lottningen så ska det nog vara Chelsea. Även om Atletico svarade för en heroisk insats mot Barcelona så måste de, åtminstone på förhand, rankas som det sämsta laget av de fyra.

Idag har även semifinalerna i Europa League lottats. Det blir där en helspansk matchserie mellan Sevilla och Valencia, medan Juventus ställs mot portugisiska Benfica.

Europa League, semifinaler

Sevilla-Valencia
Juventus-Benfica

Finalen i Europa League spelas i år i Turin, vilket torde vara en extra morot för Juventus. Seger mot Benfica, innebär alltså en drömfinal på hemmaplan mot något av de spanska lagen i den andra semifinalen.

Vilka vinner Champions League?

Bayern München 2.50
Real Madrid 3.75
Atletico Madrid 4.50
Chelsea 5.50
Odds från Bet365.com

Det är värt att notera att Spanien har hela fyra lag framme i semifinal i de europeiska cuperna. Det är ett otroligt imponerande facit och säger en hel del om kvaliteten på la Liga. Det har i många år talats om att ligan i Spanien egentligen bara består av två lag, en sanning som det nu finns all anledning att ifrågasätta.

Vilka vinner Europa League?

Juventus 2.00
Benfica 4.50
Sevilla 5.00
Valencia 5.50
Odds från Bet365.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.