Champions League: Semifinalerna lottade!

11 april, 2014

Fyra lag återstår och bland dem ska segraren i årets upplaga av Champions League koras. Storlag som Manchester United och Barcelona som vi har vant oss vid att se de här sammanhangen finns inte längre med, utan istället står det mellan Bayern München, Chelsea, Real Madrid och Atletico Madrid.

Champions League, semifinaler

Real Madrid-Bayern München (22 april, returmatch i Madrid 30 april)
Atletico Madrid-Chelsea (23 april, returmatch i London 29 april)

Det blir alltså ett riktig supermöte, en match som många kommer att betrakta som den moraliska finalen. Bayern München och Real Madrid gör upp om en plats i finalen, vilket kommer att bli en otroligt intressant matchserie. Ska man kora någon slags vinnare i den här lottningen så ska det nog vara Chelsea. Även om Atletico svarade för en heroisk insats mot Barcelona så måste de, åtminstone på förhand, rankas som det sämsta laget av de fyra.

Idag har även semifinalerna i Europa League lottats. Det blir där en helspansk matchserie mellan Sevilla och Valencia, medan Juventus ställs mot portugisiska Benfica.

Europa League, semifinaler

Sevilla-Valencia
Juventus-Benfica

Finalen i Europa League spelas i år i Turin, vilket torde vara en extra morot för Juventus. Seger mot Benfica, innebär alltså en drömfinal på hemmaplan mot något av de spanska lagen i den andra semifinalen.

Vilka vinner Champions League?

Bayern München 2.50
Real Madrid 3.75
Atletico Madrid 4.50
Chelsea 5.50
Odds från Bet365.com

Det är värt att notera att Spanien har hela fyra lag framme i semifinal i de europeiska cuperna. Det är ett otroligt imponerande facit och säger en hel del om kvaliteten på la Liga. Det har i många år talats om att ligan i Spanien egentligen bara består av två lag, en sanning som det nu finns all anledning att ifrågasätta.

Vilka vinner Europa League?

Juventus 2.00
Benfica 4.50
Sevilla 5.00
Valencia 5.50
Odds från Bet365.com

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.