Oddsen på fotbolls-VM

10 juni, 2014

Sommarens stora fotbollsfest står för dörren, och trots att det inte blir något svenskt deltagande så är intresset kring fotbolls-VM, som alltid, enormt. Vi har kikat närmare på oddsen inför VM i Brasilien – vilka är egentligen favoriter?

Om man ska döma efter oddsen så kommer VM-guldet att hamna i Sydamerika. Värdnationen Brasilien är favoriter att ta hem pokalen, tätt följda av Leo Messis Argentina. Bland de europeiska nationerna rankas Tyskland och Spanien i en klass för sig medan, kanske något överraskande, Belgien ses som det tredje bästa laget i Europa.

Giganter som Italien, England och de regerande världsmästarna Spanien återfinns lite längre ner i listan precis som Sveriges banemän från Portugal.

Vi får som sagt se fram emot ytterligare ett mästerskap utan den svenska landslaget, vilket naturligtvis är väldigt tråkigt. Och trots att det var nära att vi kvalade in, så får vi nu istället njuta av en förhoppningsvis bra turnering. Alla förutsättningar finns för det – bra lag och bra spelare. Vilka som är allra bästa återstår dock att se.

Vilket lag blir världsmästare?

Brasilien 4,00
Argentina 5,00
Tyskland 7,00
Spanien 7,50
Belgien 21,00
Frankrike 23,00
Italien 26,00
England 29,00
Portugal 29,00
Uruguay 29,00
Holland 34,00
Chile 41,00

Odds på övriga lag hittar du här >>

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.