Odds på kvartsfinalerna i fotbolls-VM

2 juli, 2014

Vi har kommit fram till kvartsfinalerna i fotbolls-VM och vi har tagit en närmare titt på de fyra matcher som spelas på fredag respektive lördag. Under turneringen har vi sett en del giganter falla. Mest överraskande var nog att Spanien inte ens tog sig vidare från gruppspelet. När vi nu är framme i kvartsfinalspelet kan vi dock notera att det är de åtta gruppsegrarna som tagit sig vidare.

Den första kvartsfinalen spelas mellan värdnationen Brasilien och Colombia. Det innebär att vi kommer att få minst ett sydamerikanskt lag i semifinal. Brasilien är givetvis klara favoriter att ta sig vidare, men vi ska absolut inte underskatta Colombia.

Brasilien-Colombia

Bäst odds just nu
1: 1,87 hos Unibet
X: 3,75 hos Bet365
2: 4,75 hos Bet365

Den andra kvartsfinalen blir en heleuropeisk uppgörelse mellan Frankrike och Tyskland. Hos spelbolagen är tyskarna relativt klara favoriter på förhand, och vi vet att de brukar vara väldigt starkan när det drar ihop sig i turneringarna.

Frankrike-Tyskland

Bäst odds just nu
1: 3,20 hos Bet365
X: 3,30 hos Bet365
2: 2,45 hos Unibet

På lördag är det dags för Holland mot Costa Rica. De sistnämnda hade nog inte många tippat som ett kvartsfinallag på förhand, och enligt oddsen så slutar deras resa här. Holland hade en tuff åttondel och tog sig vidare efter en mycket tveksamt dömt straff, där Arjen Robben föll misstänkt lätt i Mexikos straffområde. Holland är utan tvekan kvartsfinalernas största favorit.

Holland-Costa Rica

Bäst odds just nu
1: 1,50 hos Bet365
X: 4,35 hos Unibet
2: 8,00 hos Bet365

Den sista kvartsfinalen spelas mellan Argentina och Belgien. På förhand känns det som en ganska öppen historia, men det känns ändå som att Argentina kommer att dra det längsta strået. Kanske inte så mycket för att de är ett klart bättre lag, utan främst för att de har Leo Messi i laget. Han trånar efter att få lyckas i ett stort mästerskap och jag tror inte det är omöjligt att vi får se honom som matchvinnare mot Belgien. Oddset på Belgien ser dock en smula smaskigt ut…

Argentina-Belgien

Bäst odds just nu
1: 2,15 hos Unibet
X: 3,40 hos Bet365
2: 3,75 hos Bet365 (uppdatering: 3,80 hos Wille Hill)

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.