Vilka vinner Premier Leauge? Här är oddsen!

Att det blir någon av storklubbarna som tar hem vinsten i årets upplaga av Premier League, ja det är spelbolagen helt överens om. Den som tror något annat kan nämligen hitta riktigt höga odds. Men förmodligen är det att kasta pengarna i sjön, då det är högst osannolikt att någon av de mindre namnkunniga klubbarna ska kunna utmana de stora drakarna.

Långtidsspel är givetvis ganska svåra. Att inför ligastarten spekulera kring vilka som kommer att stå som mästare efter 38 omgångar är en näst intill omöjlig uppgift. Vi vet inte vad som kommer att hända under säsongens gång; vilka spelare som kommer att lämna, och vilka som kommer värvas när transferfönstret öppnas. Vi har heller ingen aning om vilka nyckelspelare som kommer att bli skadade och vilka andra faktorer som kommer att påverka klubbarna.

Men trots att det är svårt, så är det väldigt roligt. Det blir i slutändan mest en gissning, och många väljer att stoppa in en slant på sitt favoritlag istället för att ge sig i kast med den gigantiska analysen där flera variabler är okända.

Hur spelar du?

Vilka vinner Premier League?

Chelsea 2,87
Manchester City 3.25
Manchester United 5,50
Liverpool 11,00
Tottenham 67,00
Everton 126,00

Leicester, QPR och Hull ger alla över 5000 gånger pengarna…

Oddsen kommer från Bet365