Oddsen på el Clasico!

25 oktober, 2014

I kväll är det är dags för ett av fotbollsvärldens mest laddade derbyn och vi vänder därför blickarna mot Spanien, närmare bestämt Santiago Bernabeu-stadion i Madrid där säsongens första el Clásico ska avgöras.

Efter åtta spelade omgångar är det dags för ligasäsongens första möte mellan giganterna Real Madrid och Barcelona. De sistnämnda är fortfarande obesegrade och har på sina åtta matcher fortfarande inte släppt in något mål, samtidigt som de har gjort 22 framåt.

Än fler mål har faktiskt Real Madrid gjort. Hela 30 st har det blivit för Cristiano Ronaldo och hans kollegor. Däremot har de redan åkt på två förluster och avståndet upp till ledande Barcelona är redan fyra poäng.

Båda lagen kommer till start med stora segrar i ryggen från förra omgången. Real avfärdade Levande med 5-0 på bortaplan, medan Barcelona gjorde processen kort med Einar. 3-0 slutade den matchen. I veckan har dessutom båda lagen varit i elden i Champions League och även där blev det idel segrar. Real slog Liverpool med 3-0 på bortaplan medan Barcelona tog en viktig seger mot Ajax (3-1) hemma på Camp Nou.

När det handlar om derby så är det dock inte statistiken vi ska stirra oss blinda på. Det handlar helt enkelt om att vilja vinna mest. Det är ett psykologiskt spel på hög nivå och den som viker ner sig förlorar helt enkelt. Lagen känner varandra utan och innan och kvalitetsmässigt är det egentligen ingen större skillnad lagen emellan.

Real kommer naturligtvis att gynnas av hemmaplan och jag tror att Barcelona skulle vara väldigt nöjda med att få med sig en poäng hem från huvudstaden. Real är pressade att vinna för att inte låta Barcelona skaffa sig ett för stort avstånd i tabellen redan i detta tidiga skede.

Det är Real Madrid som är knappa favoriter hos spelbolagen och ett spel på Barcelona står i dag en bit över tre gånger pengarna. Bet365 erbjuder i skrivande stund 2,38 gånger insatsen på hemmasegern och letar du noga bland de lite mer okända spelbolagen kan du hitta odds som ligger strax över 2,40.

Real Madrid-Barcelona

Bäst odds just nu
1: 2,38 hos Bet365
X: 3,65 hos Unibet
2: 3,05 hos Unibet

Vilken kanal sänder el Clasico?

Matchen visas på Cmore Sport och startar kl. 18.00. Alla som har ett konto hos bet365 och inte har noll kronor i saldo kan se matchen gratis via bolagets livestreamingtjänst.

Bli kund direkt här för att få tillgång till livestreamingen. Din första insättning dubbleras dessutom av Bet365 (upp till max 1000 kr).

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.