Bäst odds på Manchester City-Bayern München

I kväll drabbar två europeiska giganter samman i Manchester och det ska bli otroligt spännande att se om City kan gripa det sista halmstrået på hemmaplan mot Bayern München. Oddsen indikerar att det kan bli en väldigt tuff uppgift.

Manchester City må vara ett av Europas bästa lag om man kikar på spelartruppen, men de har gått ordentlig kräftgång i årets upplaga av Champions League. Endast två poäng har de lyckats skrapa ihop efter fyra spelade omgångar. Ikväll gäller det att ta poäng mot självaste Bayern München, annars är det med stor sannolikhet så att de regerande Engelska mästarna är utslagna.

Manchester City tillhör den trio som åtminstone tillfälligt har ryckt till sig ett litet försprång i Premier League. Förvisso är de hela åtta poäng efter ledande Chelsea, men avståndet till tvåan Southampton är bara två poäng och bakåt till jagande Manchester United är glappet fem poäng. I lördagens genrep blev det knapp seger hemma mot Swansea men motståndet i kväll är som bekant av en helt annan kaliber.

Bayern München har haft ett ganska trevligt gruppspel så här långt. De har tagit full pott och har bara släppt in ett enda mål på fyra spelade matcher. Givetvis är de redan klara gruppvinnare, och har egentligen, förutom ett antal miljoner kronor, ingenting att spela för ikväll.

Precis som i Champions League så är Bayern obesegrade hemma i Bundesliga. De visar upp Europas klart mest imponerande facit med endast tre insläppta mål efter 12 omgångar. I lördags blev det vinst med solklara 4-0 mot mittenlaget Hoffenheim och de toppar ligan hela sju poäng före tvåan Wolfsburg.

Bortalaget Bayern München är favorit hos samtliga spelbolag och tvåan står i lite drygt två gånger pengarna. Den som tror att Manchester City ska lyckas med att mobilisera de sista krafterna i en ordentlig dödsryckning kan lira ettan till omkring 3,70 gånger insatsen. Krysset ligger på ungefär samma nivå.

Manchester City-Bayern München

Bäst odds just nu
1. 3.70 hos Nordicbet
x. 3.80 hos Bet365
2. 2.10 hos Bet365

Vilken kanal visar Manchester City-Bayern München?

Matchen visas på Viasat Fotboll och startar kl. 20.45. Har du inte möjlighet att se den kanalen så är du hänvisad till Viaplay som streamar matchen.