Champions League: Odds på Malmö FF-Atletico Madrid

I kväll vänder serien i Champions Leagues gruppspel och det är bland annat dags för Malmö FF att återigen möta Atletico Madrid, den här gången på hemmaplan. Det kommer att bli en mycket tuff uppgift för Di blåe, något som även oddsbilden bekräftar.

Vi ska inte glömma att Malmö FF och Atletico Madrid kommer från två helt olika världar. De ekonomiska resurserna går inte att jämföra och du kan göra massor av andra jämförelser och statistiskt bevisa att matchen borde sluta ungefär 10-0 till spanjorerna. Nu vet vi att verkligheten sällan är sådan, och vi har genom åren fått skåda massor av stora skrällar på alla nivåer inom fotbollen. Men allt annat än bortaseger är otroligt osannolikt.

Om Malmö förlorar i kväll, så är det förmodligen kört att ta sig vidare från gruppspelet. Det kan förvisso vara en morot för dem, men jag tror dessvärre inte att det räcker. Motståndet är helt enkelt övermäktigt. Jag hoppas dock att MFF kan hålla tätt bakåt så länge som möjligt och att vi får se en bra fotbollsmatch. Men jag utesluter inte heller att det kan blir lite förnedringskänsla i kväll. Får spanjorerna ett tidigt mål, så kan det mycket väl rinna iväg precis som det gjorde sist.

Precis som i det första mötet är så klart spanjorerna skyhöga favoriter. När spelbolagen ger över tio gånger pengarna för hemmaseger, ja då vet man att de absolut inte tror på någon skräll här. Krysset står i lite drygt fem gånger insatsen medan bortasegern ligger runt 1,35 hos flera bolag

Malmö FF-Atletico Madrid

Bäst odds just nu
1: 11,00 hos Nordicbet
X: 5,25 hos Bet365
2: 1,36 hos Bet365

Vilken kanal visar Malmö FF-Atletico Madrid?

Det är som bekant Viasat som har de svenska rättigheterna och matchen visas därför i TV6, med avspark kl. 20.45. Har du inte tillgång till sexan så kan du givetvis se matchen hos Viaplay. Matchen ingår om du har Viaplay Sport som kostar 279 kr/månad, men du kan också köpa den som enstaka match på pay per view för 179 kr.