Champions League: Odds på Malmö FF-Atletico Madrid

4 november, 2014

I kväll vänder serien i Champions Leagues gruppspel och det är bland annat dags för Malmö FF att återigen möta Atletico Madrid, den här gången på hemmaplan. Det kommer att bli en mycket tuff uppgift för Di blåe, något som även oddsbilden bekräftar.

Vi ska inte glömma att Malmö FF och Atletico Madrid kommer från två helt olika världar. De ekonomiska resurserna går inte att jämföra och du kan göra massor av andra jämförelser och statistiskt bevisa att matchen borde sluta ungefär 10-0 till spanjorerna. Nu vet vi att verkligheten sällan är sådan, och vi har genom åren fått skåda massor av stora skrällar på alla nivåer inom fotbollen. Men allt annat än bortaseger är otroligt osannolikt.

Om Malmö förlorar i kväll, så är det förmodligen kört att ta sig vidare från gruppspelet. Det kan förvisso vara en morot för dem, men jag tror dessvärre inte att det räcker. Motståndet är helt enkelt övermäktigt. Jag hoppas dock att MFF kan hålla tätt bakåt så länge som möjligt och att vi får se en bra fotbollsmatch. Men jag utesluter inte heller att det kan blir lite förnedringskänsla i kväll. Får spanjorerna ett tidigt mål, så kan det mycket väl rinna iväg precis som det gjorde sist.

Precis som i det första mötet är så klart spanjorerna skyhöga favoriter. När spelbolagen ger över tio gånger pengarna för hemmaseger, ja då vet man att de absolut inte tror på någon skräll här. Krysset står i lite drygt fem gånger insatsen medan bortasegern ligger runt 1,35 hos flera bolag

Malmö FF-Atletico Madrid

Bäst odds just nu
1: 11,00 hos Nordicbet
X: 5,25 hos Bet365
2: 1,36 hos Bet365

Vilken kanal visar Malmö FF-Atletico Madrid?

Det är som bekant Viasat som har de svenska rättigheterna och matchen visas därför i TV6, med avspark kl. 20.45. Har du inte tillgång till sexan så kan du givetvis se matchen hos Viaplay. Matchen ingår om du har Viaplay Sport som kostar 279 kr/månad, men du kan också köpa den som enstaka match på pay per view för 179 kr.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.