Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

Idag fortsätter den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet och vi ska ta en närmare titt på mötet mellan Bayern München och Roma. Tyskarna är stora favoriter hos spelbolagen men kan Roma resa sig efter den förnedrande 1-7-förlusten senast?

Bayern München har de senaste säsongerna befäst sin ställning som ett av de absolut bästa fotbollslagen i Europa. Helt planenligt leder de Bundesliga och så här långt är de obesegrade. Det som sticker ut när man tittar på tabellraden är att de efter tio spelade omgångar bara har släppt in tre mål, ett fantastiskt betyg åt defensiven.

Bayern är ett av tre lag som har tagit full pott så här långt i CL-gruppspelet och i praktiken är de redan klara för slutspelet trots att bara halva gruppspelet är spelat.

I genrepet i lördags blev det vinst mot ett krisande Dortmund som faktiskt ligger på nedflyttningsplats i Bundesliga, men märkligt nog går fantastiskt bra i Champions League, där de redan är klara för slutspel.

Roma har i skrivande stund den andra slutspelsplatsen i grupp E, men vid förlust i kväll kan de passeras av Manchester City som har hemmamatch mot CSKA Moskva.

Roma har annars haft en fin inledning på säsongen och ligger tvåa i Serie A efter Juventus. I helgen kom dock säsongens andra förlust i ligan då Napoli blev för svåra på bortaplan.

När lagen möttes i förra omgången vann som bekant Bayern i Rom med hela 7-1. Där hittar vi givetvis en stor förklaring till att oddsen inför kvällens match ser ut som de gör.

Oddskommentar

Tyskarna är solklara favoriter hos spelbolagen, men den raka ettan till 1,25 gånger insatsen känns ganska ointressant. Roma står i hela 14 gånger pengarna och det känns väl mer värt en liten slant om man vill chansa. Missförstå mig rätt nu; jag tror nog att Bayern tar det här hemma i München, men 1,25 är väl lågt för att det ska vara värt ett spel. Trots 7-1-segern senast.

Bayern München-Roma

Bäst odds just nu
1: 1,25 hos Bet365
X: 6,50 hos Bet365
2: 14,00 hos Bet365

Vilken kanal sänder Bayern München-Roma?

Viasat har valt att visa den här matchen på Viasat Sport. Som vanligt i Champions League-sammanhang så startar matchen kl. 20.45. Du kan även se den på Viaplay, under förutsättning att du har abonnemanget ”Viaplay sport”. Vill du köpa bara kvällens match så kostar den 179 kr.