Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

Malmö FF-Juventus

Juventus på hemmaplan är kanske den största upplevelsen som MFF-spelarna får vara med om under det här Champions League-äventyet. Spelbolagen ger så klart inte MFF någon chans här, och från Malmöhåll har man varit tydliga med att det krävs en helt prickfri insats för att kunna hävda sig mot de regerande italienska mästarna.

Vi har varit inne på det tidigare när vi har skrivit om Malmös matcher i Champions League. På pappret kan de inte riktigt mäta sig med de europeiska topplagen, men historien har visat att om allt stämmer, kan de vid enstaka tillfällen ta poäng och till och med vinna mot betydligt mer meriterade motståndare.

Juventus ligger just nu på en tredje plats i grupp A och slåss med näbbar och klor för att ta sig vidare till slutspelet. Just det är en faktor som talar emot MFF i kväll. Juventus har allt att vinna i den här matchen och kommer inte att bjuda på någonting.

Malmö FF har ju som bekant inget pågående seriespel för tillfället. Allsvenskan är över för säsongen, men MFF har försökt konservera formen. Senast i torsdags spelade man träningsmatch mot finländska HJK Helsingfors, där det blev en klar 4-0-seger.

Juventus ångar på i Serie A och det är inte alls osannolikt att man går mot sitt fjärde raka ligaguld. Just nu toppar de tabellen, tre poäng före Roma. Fyra insläppta mål på tolv omgångar är ett facit som bara kan matchas av Bayern München om man kikar på de europeiska toppligorna. I lördags blev det en komfortabel 3-0-seger borta mot tabellsexan Lazio.

Hemmasegern står just nu i hela 12 gånger insatsen, vilket känns som ett odds som ganska väl motsvarar MFF:s chanser i kväll. Juventus är helt enkelt ett bättre lag på alla plan och det ska extremt mycket till för att de inte ska ta med sig alla tre poängen hem till Turin. Tvåan ger i skrivande stund som högst 1,33 gånger pengarna.

MALMÖ FF-JUVENTUS

Bäst odds just nu
1: 12,00 hos Bet365 (1000 kr i bonus till nya kunder)
X: 5,25 hos Unibet
2: 1,33 hos Ladbrokes

Vilken kanal sänder Malmö FF-Juventus?

Det är TV6 som har fått förtroendet att sända kvällens match och i vanlig ordning är det avspark kl. 20.45. Du kan även följa matchen via livestreaming hos Viaplay.