Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

Trots att vi har Malmö FF i elden ikväll så är omgångens givna höjdpunkt mötet mellan Real Madrid och Liverpool. Två klassiska storlag drabbar samman, men det är få som tror att engelsmännen ska något att hämta i den spanska huvudstaden. Real är nämligen mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag.

Real Madrid är utan tvekan ett av Europas hetaste lag för tillfället. Segern i el Clásico och Barcelonas oväntade förlust mot Celta Vigo gör att det som för bara några veckor sedan såg ut som ett ganska hopplöst läge nu har förbytts till serieledning i la Liga. Målsnittet på 3,7 mål per match är inte heller att leka med. Lagets gigant är givetvis Cristiano Ronaldo som efter 10 omgångar toppar skytteligan på närmast omänskliga 17 mål, vilket är 8 fler än någon annan mäktat med.

Real är obesegrade i Champions League och har maximala 9 poäng så här långt och vägen mot slutspel är redan utstakad.

Liverpool har haft en lite tyngre inledning på säsongen och ligger först på en sjunde plats i Premier League. Så sent som i lördags blev det förlust mot Newcastle och det där riktiga flytet verkar saknas just nu. Visserligen är det många omgångar kvar, men vi vet att striden om europaplatserna är benhård i England och det gäller att inte tappa för mycket mark mot konkurrenterna.

Även i Champions League har Liverpool haft svårt att leverera. Den enda segern så här långt kom mot Ludogrets, medan det har blivit förluster mot Basel och Real Madrid. Bakom obesegrade Real har samtliga lag tre poäng, så hoppet om slutspel lever definitivt för Liverpool. De två avslutande matcherna mot Basel och Ludogrets blir otroligt viktiga för engelsmännen, speciellt med tanke på att marknaden verkar relativt eniga om att det blir noll poäng i kväll.

När lagen möttes den 22 oktober i Liverpool vann Real Madrid med klara 3-0.

Oddskommentar

Vi noterar att Real Madrid är större favoriter mot Liverpool än vad Atletico är mot Malmö FF. Ettan ger endast 1,24 och den som tror på Liverpool kan hämta ut hela 1300 per satsad hudring om engelsmännen skulle chocka på Santiago Bernabeu. Nog är det troligt att Real tar det här, men har de inte blivit lite väl stora favoriter?

Real Madrid-Liverpool

Bäst odds just nu
1: 1,24 hos Nordicbet
X: 7,50 hos Bet365
2: 13,00 hos Bet365

Vilken kanal visar Malmö FF-Atletico Madrid?

Matchen startar kl. 20.45 och visas i Viasat Fotboll. Har du inte möjlighet att se den kanalen så är du hänvisad till Viaplay. Alla matcher i Champions League ingår i Viaplay Sport som kostar 279 kr/månad, men du kan också köpa enbart kvällens match för 179 kr.