Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

4 november, 2014

Trots att vi har Malmö FF i elden ikväll så är omgångens givna höjdpunkt mötet mellan Real Madrid och Liverpool. Två klassiska storlag drabbar samman, men det är få som tror att engelsmännen ska något att hämta i den spanska huvudstaden. Real är nämligen mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag.

Real Madrid är utan tvekan ett av Europas hetaste lag för tillfället. Segern i el Clásico och Barcelonas oväntade förlust mot Celta Vigo gör att det som för bara några veckor sedan såg ut som ett ganska hopplöst läge nu har förbytts till serieledning i la Liga. Målsnittet på 3,7 mål per match är inte heller att leka med. Lagets gigant är givetvis Cristiano Ronaldo som efter 10 omgångar toppar skytteligan på närmast omänskliga 17 mål, vilket är 8 fler än någon annan mäktat med.

Real är obesegrade i Champions League och har maximala 9 poäng så här långt och vägen mot slutspel är redan utstakad.

Liverpool har haft en lite tyngre inledning på säsongen och ligger först på en sjunde plats i Premier League. Så sent som i lördags blev det förlust mot Newcastle och det där riktiga flytet verkar saknas just nu. Visserligen är det många omgångar kvar, men vi vet att striden om europaplatserna är benhård i England och det gäller att inte tappa för mycket mark mot konkurrenterna.

Även i Champions League har Liverpool haft svårt att leverera. Den enda segern så här långt kom mot Ludogrets, medan det har blivit förluster mot Basel och Real Madrid. Bakom obesegrade Real har samtliga lag tre poäng, så hoppet om slutspel lever definitivt för Liverpool. De två avslutande matcherna mot Basel och Ludogrets blir otroligt viktiga för engelsmännen, speciellt med tanke på att marknaden verkar relativt eniga om att det blir noll poäng i kväll.

När lagen möttes den 22 oktober i Liverpool vann Real Madrid med klara 3-0.

Oddskommentar

Vi noterar att Real Madrid är större favoriter mot Liverpool än vad Atletico är mot Malmö FF. Ettan ger endast 1,24 och den som tror på Liverpool kan hämta ut hela 1300 per satsad hudring om engelsmännen skulle chocka på Santiago Bernabeu. Nog är det troligt att Real tar det här, men har de inte blivit lite väl stora favoriter?

Real Madrid-Liverpool

Bäst odds just nu
1: 1,24 hos Nordicbet
X: 7,50 hos Bet365
2: 13,00 hos Bet365

Vilken kanal visar Malmö FF-Atletico Madrid?

Matchen startar kl. 20.45 och visas i Viasat Fotboll. Har du inte möjlighet att se den kanalen så är du hänvisad till Viaplay. Alla matcher i Champions League ingår i Viaplay Sport som kostar 279 kr/månad, men du kan också köpa enbart kvällens match för 179 kr.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.