Helgens höjdare!

16 januari, 2015

En snabb titt i kalendern visar att vi har att se fram emot en helg som är ganska tunnsådd när det gäller riktiga stormatcher. Vi har förvisso ett ganska tungt Premier League-möte mellan Manchester City och Arsenal på söndag, men i övrigt är det inte några riktiga toppmatcher i fotbollseuropa. Vi har dock gått igenom utbudet och kikat på vad övriga sporter har att erbjuda.

Fredagskvällen bjuder på toppmatch i SHL mellan Skellefteå och Frölunda. Det blir också smålandsderby mellan HV71 och Växjö Lakers. Dessutom går Sverige in i handbolls-VM och möter Island kl. 19.00, en match som du kan följa på kanal 5.

Lördagen startar du lämpligen upp med att se herrarnas WC-slalom från Wengen. TV-sändningen startar redan kl. 10.15 på Eurosport. Dagen fortsätter sedan med så väl världscupsprint för längdskidåkarna som för skidskyttarna, en sändning som du lämpligast följer i SVT´s vinterstudio.

Eftermiddagspasset inleder vi med QPR-Manchester United som visas på Viasat Fotboll, eller för den delen på Viaplay. Föredrar du hellre Swansea-Chelsea så visas den samtidigt på Visat Sport. Lördagen erbjuder även full omgång från SHL med alla tolv lagen i elden.

Söndagen kan den som följer la Liga inleda med att se serieledande Real Madrid gästa Getafe. Matchen startar redan kl. 12.00 på CMore Fotboll. Vill du hellre se Italiensk fotboll kan du ratta över till TV12 som kickar igång Lazio-Napoli kl. 12.30. Kl. 14 är det dags för PSG att ta sig an Evian. Matchen är numera ”inlåst” på CMore Sport, men den som har ett konto på Bet365 kan följa matchen där genom deras förträffliga livestreamingservice. Saknar du konto öppnar du förslagsvis ett direkt. Enda kravet för att få tillgång till streamingen är att du inte har noll kronor på kontot.

Söndagseftermiddagen fortsätter med Italiensk fotboll och kl. 15.00 börjar bland annat Milan-Atalanta och Chievo-Fiorentina. Kl. 17.00 är det dags för helgens höjdpunkt, nämligen Manchester City-Arsenal och kl. 19.00 är det dags för Sverige att ta sig an Tjeckien i handbolls-VM. Den som inte har fått nog vid det här laget kan fortsätta kvällen med någon av kvällsmatcherna Juventus-Verona eller Marseille-Guingamp som startar kl. 20.45 respektive 21.00.

Ja, som ni ser så finns det ett gediget sportutbud den här helgen, trots att vi egentligen bara har en riktig toppmatch i fotbollen. Den sport- och spelintresserade kan se fram emot många timmar framför TV´n.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.