Så spelas premiäromgången i Premier League

25 juni, 2015

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att den eländiga, regniga sommaren ska ta slut…

Premiäromgången innehåller inget riktigt tungviktsmöte. Det närmaste vi kommer en toppmatch är Manchester United-Tottenham som faktiskt kan bli en riktig sevärd historia, även om vi i dagsläget inte riktigt vet hur trupperna kommer att se ut.

8 augusti, kl. 16:00

  • Chelsea-Swansea
  • Bournemouth-Aston Villa
  • Arsenal-West Ham
  • Everton-Watford
  • Manchester United-Tottenham
  • Norwich-Crystal Palace
  • Leicester-Sunderland
  • Newcastle-Southampton
  • Stoke-Liverpool
  • West Bromwich-Manchester City

Oddsen på nästa års mästare är givetvis redan här och precis som vanligt så är det någon av giganterna som förväntas stå som slutsegrare på senvåren 2016. I skrivande stund så är det Chelsea som är ganska tydlig favorit hos spelbolagen, med Manchester City, Arsenal och Manchester United som främsta utmanare. Tror du på en annan slutsegrare än någon av de nämnda så hoppar oddsen upp ordentligt. Just nu ger Liverpool till exempel 21 gånger insatsen hos Bet365.

Speltips

Om du vill slänga in en tidig slant på ett långtidsspel så varför inte prova ett spel på Manchester United. Efter några dystra säsonger (med Manchester-mått mätt), så kanske det är dags för dem att göra en riktigt bra säsong. Kvaliteterna finns onekligen i truppen, men motståndet är som vi så väl vet, extremt tufft. Just nu ger ett spel på United ca 6 gånger pengarna, vilket kan vara värt en liten satsning. Eller vad tror ni?

Om du vill se årets Premier League-säsong är det precis som de senaste åren Viasat som sitter på rättigheterna. Du behöver alltså skaffa dig Viasat-kanalerna på din TV, alternativ köpa sportpaketet hos Viaplay. Då får du tillgång till all TV-sänd fotboll från världens bästa liga.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.