Champions League: Flera intressanta matcher

Champions League

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Nyckelmatch för Spurs

I grupp E ska Tottenham försöka ta revansch efter den snöpliga förlusten mot Monaco inför rekordpublik på Wembley. Bortamatcher i Ryssland är aldrig en lätt historia, men Spurs är trots allt favoriter hos spelbolagen. Tottenham har gått bra i ligan och ligger tvåa i tabellen och är tillsammans med Manchester City det enda obesegrade laget efter sex spelade omgångar. Tvåan går att hitta till 2,45 hos Bet365 och ettan går att spela till som högst 3,15 hos bland annat Unibet.

Spelprogram Grupp E
CSKA Moskva-Tottenham, kl. 20.45, Viasat Motor
Monaco-Bayer Leverkusen, kl. 20.45, Viasat Xtra 5

Toppmöte i grupp F

I grupp F ska Real Madrid, en av storfavoriterna till slutsegern resa till Tyskland för att möta Dortmund. Båda lagen tog full pott i den första omgången och tyskarna fick en riktig drömöppning då de tvålade till Legia Warszawa med hela 0-6 på bortaplan. Real gjorde även de vad de skulle när de tog tre poäng borta mot Sporting. Hos spelbolagen är det faktiskt Dortmund som hålls som favorit. Att Real Madrid går ut på planen, nederlagstippade av spelbolagen är inget som händer speciellt ofta, som ni förstår…

Spelprogram Grupp F
Dortmund-Real Madrid, kl. 20.45, Viasat Sport Premium
Sporting-Legia Warszawa, kl. 20.45, Viasat Xtra 2

FC Köpenhamn i ”måstematch”

I årets upplaga av Champions League är det FC Köpenhamn som försvarar de nordiska färgerna. I kväll är det dags för de regerande danska mästarna att ta emot Club Brügge hemma på Parken. Detta är kanske FCK:s bästa chans i gruppspelet att plocka hem en trepoängare, och lyckas de följa upp bortapoängen mot Porto senast med en seger i kväll så ser det riktigt bra ut inför fortsättningen. Ettan hittar du till omkring 1,80 medan bortaseger kan spelas till omkring fem gånger insatsen.

Spelprogram Grupp G
FC Köpenhamn-Club Brügge, kl. 20.45, Viasat Sport
Leicester-Porto, kl. 20.45, Viasat Fotboll

Pallar Juventus favorittrycket?

I grupp H är Juventus piskade att vinna på bortaplan mot Dinamo Zagreb. Gruppen är ett riktigt ormbo och nyckeln till gruppsegern sitter nog i att ta full pott i de båda mötena med Zagreb. Både Sevilla och Lyon är svårbemästrade motståndare och vår prognos blir att det blir en strid ända in på mållinjen mellan dessa tre lag om de två platserna i slutspelet. Juventus är storfavoriter hos spelbolagen och du får vara glad om du kan hitta ett odds i trakterna av 1,30 på tvåan. Har du skrällkänsla kan du sätta en slant på hemmaseger – i skrivande stund ger den 13 gånger pengarna hos flera bolag.

Spelprogram Grupp H
Dinamo Zagreb-Juventus, kl. 20.45, Viasat Hockey
Sevilla-Lyon, kl. 20.45, TV3 Sport

Dagens bästa spel

Dortmund-Real Madrid, 2

Odds: 3,15

Spelbolag: Unibet