Helgens matcher i Premier League

16 september, 2016

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Fredagkvällen bjuder alltså upp till en riktigt stormatch i London när Chelsea och Liverpool drabbar samman. Chelsea är fortfarande obesegrade efter fyra omgångar och skuggar ledande Manchester City i tabellen. Liverpool har två segrar, en förlust och en oavgjord så här långt och skulle må väldigt bra av tre poäng för att inte redan nu tappa värdefull mark mot lagen i toppen av tabellen.

Den som törstar efter Zlatan får hålla sig till tåls till på söndag då hans Manchester United gästar Watford. Matchen blir ett bra tillfälle för United att studsa tillbaka efter derbyförlusten senast och visa att de är ett topplag den här säsongen. Förlusten mot Feyernoord i Europa League sätter givetvis extra press på United inför söndagens drabbning. Förlust eller poängtapp kommer att leda till ordentlig oro både hos press, trupp och inte minst fansen.

Bland övriga topplag så tar Everton emot Middlesbrough på lördag, Arsenal gästar Hull och Tottenham möter Sunderland hemma på White Hart Lane.

Fredag 16 september
Chelsea-Liverpool, kl. 21.00, Viasat Sport Premium

Lördag 17 september
Hull-Arsenal, kl. 16.00
West Bromwich-West Ham, kl. 16.00
Manchester City-Bournemouth, kl. 16.00, Viasat Sport Premium
Leicester-Burnley, kl. 16.00
Everton-Middlesbrough, kl. 18.30, Viasat Sport Premium

Söndag 18 september
Watford-Manchester United, kl. 13.00, Viasat Sport Premium
Crystal Palace-Stoke, kl. 15.15, Viasat Sport Premium
Southampton-Swansea, kl. 15.15
Tottenham-Sunderland, kl. 17.30, Viasat Fotboll

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.