Champions League: Åttondelarna lottade

17 december, 2018

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Tidigare idag lottades alltså åttondelsfinalerna i Champions League. Lottningen streamades live från UEFA och många fans satt förmodligen bänkade framför datorerna för att se vilka motståndare som favoritlaget skulle lottas emot.

För svensklagen blev det generellt sett en ganska tuff lottning. Viktor Nilsson Lindelöf och hans Manchester United lottades mot PSG, en av världens absolut starkaste trupper på pappret. Neymar och company blir så klart en riktigt tuff nöt att knäcka för United.

För Robin Olsen i Roma väntar Porto som gick helt obesegrade genom grupp D. Gruppen var förvisso en av de enklare, men att gå vidare till utslagsrundorna med en nolla i förlustkolumnen är mycket imponerande oavsett motstånd på den här nivån.

De inledande sammandrabbningarna kommer att äga rum den 12-13 respektive 19-20 februari och returmötena spelas 5-6 samt 12-13 mars.

Så spelas åttondelsfinalerna i Champions League

Schalke 04–Manchester City

Atlético Madrid–Juventus

Manchester United–Paris Saint-Germain

Tottenham–Borussia Dortmund

Lyon–Barcelona

Roma–Porto

Ajax–Real Madrid

Liverpool–Bayern München

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.