Premier League: Så spelas premiäromgången

11 september, 2020

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här på spelschemat för den allra första omgången av Premier League 2020/21.

Tottenham tar emot Everton i premiäromgången hemma på Hotspur Stadium.

Lördag 12 september
Crystal Palace–Southampton, kl. 16.00
Fulham–Arsenal kl. 13.00
Liverpool–Leeds, kl. 18.30
West Ham–Newcastle, kl. 21.00

Söndag 13 september
West Bromwich–Leicester, kl. 15.00
Tottenham–Everton, kl. 17.30

Måndag 14 september
Sheffield U–Wolverhampton, kl. 19.00
Brighton–Chelsea, kl. 21.15

Som ni kanske noterar så saknas det två matcher vilket beror på att Manchester City-Aston Villa och Burnley-Manchester United är uppskjutna på grund av att de båda Manchesterklubbarna har begärt 30 dagars uppehåll efter deras uttåg ur Champions League respektive Europa League. Dessa två matcher kommer därför inte att ingå i den första omgången.

Alla matcher kommer att spelas utan publik, men enligt de senaste uttalandena från brittiska myndigheter så kan det bli aktuellt med publik så snart som i oktober. Den som lever får se helt enkelt.

Precis som tidigare år så är det Viasat som sitter på rättigheterna till Premier League, så vill du ha möjlighet att se alla matcher så är det Viasat/Viaplay som gäller.

Vilket lag vinner Premier League

Manchester City – 1,82
Liverpool – 3,25
Chelsea – 10,00
Manchester United – 15,00
Arsenal – 34,00
Tottenham – 41,00

Odds från Unibet. Registrera dig här, sätt in 100 kr så får du 200 att spela för.

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.