IFK Göteborg-BP: Odds och speltips

IFK Göteborg-Brommapojkarna

Ett pånyttfött IFK Göteborgs ställs mot Brommapojkarna i en match som i allra högsta grad är relevant i kampen om att undvika negativt kval och nedflyttning. Vi har kikat närmare på oddsen och förutsättningarna.

IFK Göteborg hade en bedrövlig period då det länge såg ut som att de skule få respass ur högsta serien. Trenden har dock vänt ordentligt och tittar man på de senate fem omgångarna så har man tillsammans med Hammarby och Värnamo gått starkast i hela serien. I sista omgången innan landslagsupphållet blev det 1 poäng mot Malmö FF efter att ha haft ledningen ända till den sjunde övertidsminuten.

BP har haft det betydligt tyngre på slutet och kommer från två rakta förluster. Dels mot Kalmar, och senast blev det en riktigt sur förlust mot bottenlaget Varberg efter ett sent avgörande. Kanske har landslagsupphållet gett Brommapojkarna en möjlighet att ladda om batterierna och kraft att vända på den negativa trenden.

Hur spelar vi?

Vi följer devisen “Let the trend be your friend” och tror att IFK Göteborg seglar vidare på den medvind som följt dem de senaste omgångarna. Hemmaplan och ett stärkt självförtroende i en trupp som i grund och botten är ganska bra om alla spelar presterar på topp väger över till Änglarnas fördel.

Kampanj: Betsson dubblar din första insättning upp till 500 kr >>

Oddskommentar

Trots att Brommapojkarna ligger före i tabellen så är IFK Göteborg klara oddsfavoriter. Tittar man på poängsnittet de senaste omgångarna så är det inget konstigt med det. Hemmasegern kan du lira till omkring 1,90 medan en BP-seger i dagläget betalar hela fyra gånger pengarna.

IFK Göteborg-Brommapojkarna

1 – 1,86
X – 4,00
2 – 4,00

Oddsen kommer från Betsson.

Observera att odds är en färskvara. För minutaktuella odds kolla in Betssons hemsida.

Senaste inläggen:

 • Newcastle-Manchester City

  Newcastle-Manchester City: Odds och speltips!

  Vi har kommit fram till tredje omgången (sextondelsfinaler) i engelska ligacupen och det är mötet Newcastle-Manchester City som har tilldragit sig vår uppmärksamhet. Newcastle-Manchester City: onsdag 27 september, kl. 21.00. Newcastle med svenske Alexander Isak kommer från rekordvinsten i Premier League senast då de slog tillbaka Sheffield United med hela 8-0. Isak byttes in med…

  Läs mer >>

 • AIK-Djurgården

  Odds på AIK-Djurgården i Allsvenskan

  Det är derby i Allsvenskan men AIK och Djurgården kommer till start med helt olika förutsättningar. Djurgården kämpar för att få häng på topp 3-lagen medan AIK är i desperat poängbehov för att undvika kampen om negativt kval eller kanske till och med nedflyttning. I eftermiddag kl. 15.00 är det dags för allsvenskt derby på…

  Läs mer >>

 • Emirates Stadium i London - Arsenals hemmaarena

  Arsenal-Tottenham – speltips på londonderbyt

  Arsenal och Tottenham har startat säsongen på ett mycket bra sätt och inför söndagens North London derby står båda lagen på 13 poäng och är obesegrade i ligan så här långt. Vi har tittat närmare på matchen och givetvis kollat in oddsen. Arsenal kommer till start med självförtroendet på topp efter att ha tvålat till…

  Läs mer >>

Vi riktar oss till dig som är över 18 år!


Bästa bonusarna

Hitta spelbolagens bästa insättningsbonusar >>

Spelscheman

Premier League

Champions League

Guider

Vinn mer med våra 9 heta tips!

Undvik spelarens dödssynder!

Är du i riskzonen?

Är du i riskzonen?

Sex varningssignaler för spelberoende.


Följ oss: