IFK Göteborg-BP: Odds och speltips

IFK Göteborg-Brommapojkarna

Ett pånyttfött IFK Göteborgs ställs mot Brommapojkarna i en match som i allra högsta grad är relevant i kampen om att undvika negativt kval och nedflyttning. Vi har kikat närmare på oddsen och förutsättningarna.

IFK Göteborg hade en bedrövlig period då det länge såg ut som att de skule få respass ur högsta serien. Trenden har dock vänt ordentligt och tittar man på de senate fem omgångarna så har man tillsammans med Hammarby och Värnamo gått starkast i hela serien. I sista omgången innan landslagsupphållet blev det 1 poäng mot Malmö FF efter att ha haft ledningen ända till den sjunde övertidsminuten.

BP har haft det betydligt tyngre på slutet och kommer från två rakta förluster. Dels mot Kalmar, och senast blev det en riktigt sur förlust mot bottenlaget Varberg efter ett sent avgörande. Kanske har landslagsupphållet gett Brommapojkarna en möjlighet att ladda om batterierna och kraft att vända på den negativa trenden.

Hur spelar vi?

Vi följer devisen “Let the trend be your friend” och tror att IFK Göteborg seglar vidare på den medvind som följt dem de senaste omgångarna. Hemmaplan och ett stärkt självförtroende i en trupp som i grund och botten är ganska bra om alla spelar presterar på topp väger över till Änglarnas fördel.

Kampanj: Betsson dubblar din första insättning upp till 500 kr >>

Oddskommentar

Trots att Brommapojkarna ligger före i tabellen så är IFK Göteborg klara oddsfavoriter. Tittar man på poängsnittet de senaste omgångarna så är det inget konstigt med det. Hemmasegern kan du lira till omkring 1,90 medan en BP-seger i dagläget betalar hela fyra gånger pengarna.

IFK Göteborg-Brommapojkarna

1 – 1,86
X – 4,00
2 – 4,00

Oddsen kommer från Betsson.

Observera att odds är en färskvara. För minutaktuella odds kolla in Betssons hemsida.


Prenumerera på våra speltips

Du får ett mail varje gång vi publicerar ett speltips. Vi lovar att inte spamma dig.

Senaste inläggen:

 • Helgens höjdarmatcher

  Äntligen helg – vi listar höjdpunkterna

  I vanlig ordning bjuder helgen på ett härligt utbud av både fotboll och hockey. Vi har valt ut några höjdpunkter! Artikeln innehåll reklam i form av sponsrade länkar till Betsson. Fredagen bjuder på full omgång i Hockeyallsvenskan, där kanske derbyt Södertälje-Djurgården sticker ut som det på förhand mest intressanta mötet. Södertälje-Djurgården 1: 2,06 X: 4,27…

  Läs mer >>

 • Rayo Vallecano-Real Madrid, la Liga.

  Vi litar på att Real Madrid gör sitt jobb

  Veckans söndagslir hittar vi spanska La Liga där giganterna Real Madrid spelar bortamatch mot Rayo Vallecano. Vi är tämligen säkra på att hemmalaget får svårt att stå emot Reals offensiva krafter. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till TV4 Play och Betsson. Rayo Vallecano-Real Madrid, söndag 18 februari, kl. 14.00 Real Madrid är…

  Läs mer >>

 • Brentford-Liverpool, Premier League

  Liverpool gör processen kort med Brentford

  Dagens spel hämtar vi från Premier League där vi tycker att oddset på Liverpool borta mot Brentford har blivit lite för högt för att inte spelas. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrad länk till Betsson. Brentford-Liverpool, lördag 17 februari, kl. 13.30 Liverpool toppar Premier League och har bara två förluster på hela säsongen och…

  Läs mer >>

Vi riktar oss till dig som är över 18 år!


Bästa bonusarna

Dubblad första insättning upp till 500 kr för nya kunder.


Nya kunder får första första insättningen dubblerad upp till 500 kr.Följ oss: