Luleå-HV71 – så spelar vi

Luleå-Hv71, SHL

Både Luleå och HV har haft en tuff start på SHL och ligger för närvarande på plats 12 och 13 i tabellen med bara jumbon Oskarshamn efter sig. Ikväll drabbar de samman och det är två lag i behov av poäng som möts.

Luleå-HV71: Torsdag, kl. 19.00

Luleå har ett klart psykologiskt övertag efter fem raka segrar mot HV71 i SHL och det är också hemmalaget som är favorit hos våra kära spelbolag.

HV läcker som ett såll bakåt och har släppt in 17 mål på fyra omgångar. Det är sämst i hela SHL. Jönköpingslaget måste täppa till i defensiven, annars får de helt enkelt finna sig i att var ett bottenlag även i år.

Å andra sidan så har inte Luleås offensiv varit speciellt imponerande så här långt. Endast ett snitt på två gjorda mål per match skrämmer ingen. Däremot har de bara släppt in 7 puckar, vilket är näst bäst i hela ligan efter serieledande Örebro.

Kampanj: Betsson dubblar din första insättning upp till 500 kr >>

Det är svårt att resa sig efter en riktigt dålig start på säsongen. De negativa skriverierna kommer som ett brev på posten och supportrarna börjar misströsta. Men det är fortfarande tidigt på säsongen så vi ska inte döma ut varken Luleå eller HV71 ännu, men det börja onekligen bli dags för båda lagen att plocka lite välbehövliga trepoängare…

Så spelar vi

Luleå ställer bästa manskapet på isen medan HV har tre spelare som inte kommer till start. Vi tror hemmalaget tar hem segern och vi lirar ettan här i en ambition att dubbla insatsen.

Oddskommentar

En vinst för hemmalaget Luleå ger i skrivande stund omkring ”dubbla degen”, medan bortasegern betalar runt 3,40 gånger pengarna. Om du tror att det går till övertid så går krysset att lira till 4,30.

Luleå-HV71

1 – 1,99
X – 4,28
2 – 3,38

Oddsen kommer från Betsson.

Vilken kanal sänder matchen?

Det är TV4 Play+ som visar matchen och nedsläpp sker kl. 19.00 i Coop Norrbotten arena i Luleå.


Prenumerera på våra speltips

Du får ett mail varje gång vi publicerar ett speltips. Vi lovar att inte spamma dig.

Senaste inläggen:

 • Champions League

  Inför sista omgången i Champions League-gruppspelet

  Den här veckan ska det avgöras vilka som tar de hett eftertraktade platserna till Champions Leagues åttondelsfinaler. Vi har tagit en titt på samtliga grupper och ger er här alla förutsättningar inför avslutningen. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play. Grupp A I Grupp A är Bayern München redan…

  Läs mer >>

 • AC Milan

  Milan hakar på i toppen – slår Atalanta

  Idag vänder vi blickarna mot Italien där vi har siktat in oss på matchen mellan Atalanta och Milan. Hemmalaget har blivit oddsmässiga favoriter, men vi håller inte riktigt med spelbolagen här och tänker lira Milan till ett i våra ögon fint odds. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

 • Betis-Real Madrid, La Liga

  Real Madrid spräcker Betis svit

  Real Madrid är i sina bästa stunder ett av världens bästa klubblag. Den här gången är det Betis som står för motståndet och vi tycker att det känns som ett rimligt antagande att Real Madrid, trots bortaplan, går segrande ur den striden. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

Vi riktar oss till dig som är över 18 år!


Bästa bonusarna

Dubblad första insättning upp till 500 kr för nya kunder.


Nya kunder får första första insättningen dubblerad upp till 500 kr.Följ oss: