Odds på Leverkusen-Häcken

Häcken i Europa League

Nu är det dags för Häckens första gruppspelsmatch i Europa League och det blir tuffast möjliga motstånd redan i premiären – tyska ligaledarna Leverkusen på bortaplan.

Ingen objektiv bedömare ger givetvis Häcken minsta chans i den här matchen. Oddset på bortaseger är uppemot 20 gånger pengarna, vilket säger en del om klasskillnaden på de här två lagen. 

Häcken slår mins sagt ur underläge och den enda lilla halmstrået man möjligtvis kan hitta är om Leverkusen gravt underskattar svenskarna och kommer ut på planen med huvudet under armen. Men frågan är om inte ett reservbetonat Leverkusen med halvhjärtad inställning ändå blir på tok för svåra för Häcken.

Ingen objektiv bedömare ger givetvis Häcken minsta chans i den här matchen.

Leverkusen har inlett säsongen fint och toppar Bundesliga före självaste Bayern München. Tre raka segrar i upptakten följdes upp med oavgjort i fredags mot just Bayern. Det är i allra högsta grad ett lag i medvind som ställs mot vårt svenska hopp Häcken.

Returmötet spelas i Göteborg den 30 november.

Oddskommentar

Ja, det är väl egentligen inte så mycket att orda om. Hemmasegern ger runt 1,15 vilket väl ganska väl återspeglar styrkeförhållandet lagen emellan. Att spela den raka tvåan till runt 20 gånger insatsen är nog bara något som den mest inbitne häckensupportern skulle få för sig. Visst, skrällar inträffar – men här tror jag nog att det är bortkastade pengar.

Kampanj: Betsson dubblar din första insättning upp till 500 kr >>

Hur spelar vi?

Precis som spelbolagen så har vi svårt att tro att Häcken ska kunna stå emot ett lag av den här kalibern. Klasskillnaden lär ta ut sin rätt och vi testar därför ett handicapspel på Leverkusen -1. Det ger i skrivande stund omkring 1,45 gånger pengarna och vi ser det som ett relativt safe spel.

Bayer Leverkusen-BK Häcken

1 – 1,12
X – 8,40
2 – 23,00

Oddsen kommer från Betsson

Observera att odds är en färskvara. Aktuella odds hittar du på Betssons hemsida.

Vilken kanal sänder matchen?

Matchen startar kl. 18.45 och visas på TV6 och på Viaplay.


Prenumerera på våra speltips

Du får ett mail varje gång vi publicerar ett speltips. Vi lovar att inte spamma dig.

Senaste inläggen:

 • Champions League

  Inför sista omgången i Champions League-gruppspelet

  Den här veckan ska det avgöras vilka som tar de hett eftertraktade platserna till Champions Leagues åttondelsfinaler. Vi har tagit en titt på samtliga grupper och ger er här alla förutsättningar inför avslutningen. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play. Grupp A I Grupp A är Bayern München redan…

  Läs mer >>

 • AC Milan

  Milan hakar på i toppen – slår Atalanta

  Idag vänder vi blickarna mot Italien där vi har siktat in oss på matchen mellan Atalanta och Milan. Hemmalaget har blivit oddsmässiga favoriter, men vi håller inte riktigt med spelbolagen här och tänker lira Milan till ett i våra ögon fint odds. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

 • Betis-Real Madrid, La Liga

  Real Madrid spräcker Betis svit

  Real Madrid är i sina bästa stunder ett av världens bästa klubblag. Den här gången är det Betis som står för motståndet och vi tycker att det känns som ett rimligt antagande att Real Madrid, trots bortaplan, går segrande ur den striden. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

Vi riktar oss till dig som är över 18 år!


Bästa bonusarna

Dubblad första insättning upp till 500 kr för nya kunder.


Nya kunder får första första insättningen dubblerad upp till 500 kr.Följ oss: