Speltips: Brynäs är för bra för Östersund

Hockeyallsvenskan

Dagens spel hittar vi i Hockeyallsvenskan där Östersund gästas av Brynäs. Vi tror inte att hemmalaget räcker till här och testar ett handikappspel.

Östersund-Brynäs: Fredag 20 oktober, kl. 19.00

Trots att Brynäs har gått på ett par minor så här långt i Hockeyallsvenskan så kvarstår faktum att man är seriens bästa lag. I sina bästa stunder finns det ett par andra klubbar som kan konkurrera, men över en hel säsong så kommer Brynäs kvalitet att ge utslag.

Brynäs har fått lära sig den hårda vägen att det inte går att slappna av trots att man är det bättre laget. Vi minns till exempel Västervikmatchen som, trots att Brynäs hade ett klart grepp om matchen, gick till förlängning.

För att rå på Brynäs måste motståndarna spela på toppen av sin kapacitet. Östersund har förvisso gjort en del fina resultat på slutet och hade inför onsdagsmatchen mot Almtuna tre raka segrar mot Djurgården (h), Kalmar (b) och Tingsryd (b). Mot Almtuna tog dock segersviten slut och man fick se sig slagna med 3-4 efter att bortalaget avgjort med en dryg minut kvar att spela.

Oddskommentar

Brynäs är i vanlig ordning favoriter vilket de också ska vara. Tvåan står i ca 1,45 och ett spel på Östersund ger i skrivande stund 5,64 gånger pengarna. Tror du att matchen går till förlängning och ev. straffavgörande så ger det spelet 5,74 gånger insatsen just nu.

Hur spelar vi?

Brynäs är det bästa laget och en normal kväll bör Östersund avfärdas utan några större problem. Vi sätter vår peng på Brynässeger och vi tror att det sker med mer än ett måls marginal, varför vi provar handikappliret Brynäs (-1,5) till 1,66 hos Betsson.

Ni som spelar kombinationsspel kan med fördel ta med den raka tvåan på Brynäs i en dubbel eller trippel. Det bör vara ett ganska säkert spel även om värre sensationer har inträffat.

Östersund-Brynäs

1 – 5,64
X – 5,74
2 – 1,43

Spela på matchen hos Betsson.

Vilken kanal visar matchen?

Östersund-Brynäs visas på TV4 Play+ samt på TV4 Sport Live 2.

Aktuella insättningsbonusar

Betsson dubblar din första insättning upp till 500 kr.Hämta bonus
Betsafe dubblar din första insättning upp till 500 kr.Hämta bonus
18+, regler och villkor gäller. Spela ansvarsfullt. Stödlinjen.se. Spelpaus.se

Prenumerera på våra speltips

Du får ett mail varje gång vi publicerar ett speltips. Vi lovar att inte spamma dig.

Senaste inläggen:

 • Champions League

  Inför sista omgången i Champions League-gruppspelet

  Den här veckan ska det avgöras vilka som tar de hett eftertraktade platserna till Champions Leagues åttondelsfinaler. Vi har tagit en titt på samtliga grupper och ger er här alla förutsättningar inför avslutningen. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play. Grupp A I Grupp A är Bayern München redan…

  Läs mer >>

 • AC Milan

  Milan hakar på i toppen – slår Atalanta

  Idag vänder vi blickarna mot Italien där vi har siktat in oss på matchen mellan Atalanta och Milan. Hemmalaget har blivit oddsmässiga favoriter, men vi håller inte riktigt med spelbolagen här och tänker lira Milan till ett i våra ögon fint odds. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

 • Betis-Real Madrid, La Liga

  Real Madrid spräcker Betis svit

  Real Madrid är i sina bästa stunder ett av världens bästa klubblag. Den här gången är det Betis som står för motståndet och vi tycker att det känns som ett rimligt antagande att Real Madrid, trots bortaplan, går segrande ur den striden. Artikeln innehåller reklam i form av sponsrade länkar till Betsson och TV4 Play.…

  Läs mer >>

Vi riktar oss till dig som är över 18 år!


Bästa bonusarna

Dubblad första insättning upp till 500 kr för nya kunder.


Nya kunder får första första insättningen dubblerad upp till 500 kr.Följ oss: