Sökes: Allsvensk krönikör till spelkanalen

Vill du skriva en krönika eller artikel inför den allsvenska premiären här på spelkanalen? Ja, då har du chansen nu. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sport i allmänhet och allsvensk fotboll i synnerhet. Din artikel bör vara 600-1000 ord lång och får gärna avslutas med att du tippar utgången av årets allsvenska.
Vi har egentligen bara två krav:

  1. Du vet vad du snackar om
    Du har helt enkelt bra koll på allsvensk fotboll.
  2. Du kan skriva
    Kvaliteten är A och O för oss så det är viktigt att du kan hantera språket på ett bra sätt.

Frågan dyker alltid upp förr eller senare så vi besvarar den direkt: Nej, det utgår ingen ekonomisk ersättning för artikeln. Har du en blogg eller hemsida så länkar vi däremot naturligtvis till den. Den bästa artikeln belönar vi också med en snygg t-shirt från Betsson!

Känner du att detta är något för dig? Skicka din text till info@spelkanalen.com och bifoga gärna en bild på dig själv som vi kan publicera i artikeln. Ange också t-shirtstorlek i ditt mail.

Vill du veta mer? Ställ din fråga via vårt kontaktformulär.

Vi kan givetvis inte garantera att din inskickade artikel blir publicerad. Vi förberhåller oss rätten att korta ner eller på annat sätt anpassa din text.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.