Sökes: Allsvensk krönikör till spelkanalen

Vill du skriva en krönika eller artikel inför den allsvenska premiären här på spelkanalen? Ja, då har du chansen nu. Vi söker dig som har ett brinnande intresse för sport i allmänhet och allsvensk fotboll i synnerhet. Din artikel bör vara 600-1000 ord lång och får gärna avslutas med att du tippar utgången av årets allsvenska.
Vi har egentligen bara två krav:

  1. Du vet vad du snackar om
    Du har helt enkelt bra koll på allsvensk fotboll.
  2. Du kan skriva
    Kvaliteten är A och O för oss så det är viktigt att du kan hantera språket på ett bra sätt.

Frågan dyker alltid upp förr eller senare så vi besvarar den direkt: Nej, det utgår ingen ekonomisk ersättning för artikeln. Har du en blogg eller hemsida så länkar vi däremot naturligtvis till den. Den bästa artikeln belönar vi också med en snygg t-shirt från Betsson!

Känner du att detta är något för dig? Skicka din text till info@spelkanalen.com och bifoga gärna en bild på dig själv som vi kan publicera i artikeln. Ange också t-shirtstorlek i ditt mail.

Vill du veta mer? Ställ din fråga via vårt kontaktformulär.

Vi kan givetvis inte garantera att din inskickade artikel blir publicerad. Vi förberhåller oss rätten att korta ner eller på annat sätt anpassa din text.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.