Jag provar lyckan med bandy igen…

2 januari, 2009

Jag satte ju en bandydubbel som sista spel 2008 och tänker faktiskt inleda det nya året med ett nytt bandyspel. Precis som sist blir det en dubbel och den här gången får Hammarby och Sirius mitt förtroende. Dubbeln ger drygt två gånger insatsen och jag hoppas och tror på utdelning.

Även Sandebäck på Aftonbladet är inne på att i alla fall Bajen är ett bra spel.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Alltså:
Hammarby-Broberg/Söderhamn, 1
Gripen/Trollhättan-Sirius, 2
Odds: 2,03, insats: 20 kr

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous januari 2, 2009 kl. 15:12

Ja, det känns onekligen som ett vettigt spel. Men man vet aldrig.

Toffe januari 2, 2009 kl. 15:17

Jag tror mycket på denna dubbel. Men det är – som du antyder – ingen garanti för vinst…

Niklas Hellqvist och Joachim Boivie i Sirius är skadade (fick jag se efter att jag lagt spelet), men de tar nog det här ändå. Hoppas jag…

Eklund januari 2, 2009 kl. 20:49

Då var vi två om ett! Blir vinst också! Grattis till oss!

Anonymous januari 3, 2009 kl. 02:24

Niklas Hellqvists broder har jag haft som lärare 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →