Jag provar lyckan med bandy igen…

2 januari, 2009

Jag satte ju en bandydubbel som sista spel 2008 och tänker faktiskt inleda det nya året med ett nytt bandyspel. Precis som sist blir det en dubbel och den här gången får Hammarby och Sirius mitt förtroende. Dubbeln ger drygt två gånger insatsen och jag hoppas och tror på utdelning.

Även Sandebäck på Aftonbladet är inne på att i alla fall Bajen är ett bra spel.

Alltså:
Hammarby-Broberg/Söderhamn, 1
Gripen/Trollhättan-Sirius, 2
Odds: 2,03, insats: 20 kr

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous januari 2, 2009 kl. 15:12

Ja, det känns onekligen som ett vettigt spel. Men man vet aldrig.

Toffe januari 2, 2009 kl. 15:17

Jag tror mycket på denna dubbel. Men det är – som du antyder – ingen garanti för vinst…

Niklas Hellqvist och Joachim Boivie i Sirius är skadade (fick jag se efter att jag lagt spelet), men de tar nog det här ändå. Hoppas jag…

Eklund januari 2, 2009 kl. 20:49

Då var vi två om ett! Blir vinst också! Grattis till oss!

Anonymous januari 3, 2009 kl. 02:24

Niklas Hellqvists broder har jag haft som lärare 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.