Redhawks och Sirius blir dagens drag…

18 februari, 2009

Nattens tennisspel satt fint och saldot börjar sakta men säkert närma sig 300 kr igen. I dag tänker jag inleda med en dubbel som känns riktigt bra. Sandebäck rekommenderar ett spel på Redhawks idag och tvåan känns onekligen bra då förra mötet mot Nybro slutade med storvinst för MIF. Jag ryggar detta spel och kompletterar med en match från bandyns elitserie där jag tror att Sirius, som senast spelade oavgjort (4-4) mot självaste Edsbyn, kommer att vinna på bortaplan mot Kungälv.

Alltså:
Kungälv-Sirius, 2
Nybro-Mif Redhawks, 2
Odds: 3,42, insats: 20 kr.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments… read them below or add one }

Anonymous februari 18, 2009 kl. 11:45

hopppas du får in den. gjorde samma ja , fast med insats 500 kr =)

Svara

Diljen februari 18, 2009 kl. 12:03

Kul att du håller igång nu när många andra vilar! Har du laddat väl inför helgen och sedan CL?

Liten notis: Tror att du räknar ut ditt ROI fel. Omsättning på 1550 kr och ROI på 256% borde innebära en spelkassa på drygt 4000 kr.

Kör hårt!

Svara

Toffe februari 18, 2009 kl. 12:38

Anonym – lycka till!

Diljen – OK, jag får kolla det där. Jag använder nog begreppet felaktigt. Det jag redovisar är ju bara spelfondens utveckling i procent utifrån startsumman 100 kr. Hjälp mig gärna att reda ut begreppen…

…och du – jag är alltid laddad inför helgen 😉

Kan ju även avslöja att jag sitter och filar på ett handicapspel på Arsenal i kväll. Kanske är Eduardo precis den nytändning som Gunners behöver.

Svara

Toffe februari 18, 2009 kl. 12:48

Sorry. Nu är jag ute och seglar…

Det är United som är i elden idag. Arsenal spelar i helgen mot Sunderland.

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.