Redhawks och Sirius blir dagens drag…

18 februari, 2009

Nattens tennisspel satt fint och saldot börjar sakta men säkert närma sig 300 kr igen. I dag tänker jag inleda med en dubbel som känns riktigt bra. Sandebäck rekommenderar ett spel på Redhawks idag och tvåan känns onekligen bra då förra mötet mot Nybro slutade med storvinst för MIF. Jag ryggar detta spel och kompletterar med en match från bandyns elitserie där jag tror att Sirius, som senast spelade oavgjort (4-4) mot självaste Edsbyn, kommer att vinna på bortaplan mot Kungälv.

Alltså:
Kungälv-Sirius, 2
Nybro-Mif Redhawks, 2
Odds: 3,42, insats: 20 kr.

| Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous februari 18, 2009 kl. 11:45

hopppas du får in den. gjorde samma ja , fast med insats 500 kr =)

Diljen februari 18, 2009 kl. 12:03

Kul att du håller igång nu när många andra vilar! Har du laddat väl inför helgen och sedan CL?

Liten notis: Tror att du räknar ut ditt ROI fel. Omsättning på 1550 kr och ROI på 256% borde innebära en spelkassa på drygt 4000 kr.

Kör hårt!

Toffe februari 18, 2009 kl. 12:38

Anonym – lycka till!

Diljen – OK, jag får kolla det där. Jag använder nog begreppet felaktigt. Det jag redovisar är ju bara spelfondens utveckling i procent utifrån startsumman 100 kr. Hjälp mig gärna att reda ut begreppen…

…och du – jag är alltid laddad inför helgen 😉

Kan ju även avslöja att jag sitter och filar på ett handicapspel på Arsenal i kväll. Kanske är Eduardo precis den nytändning som Gunners behöver.

Toffe februari 18, 2009 kl. 12:48

Sorry. Nu är jag ute och seglar…

Det är United som är i elden idag. Arsenal spelar i helgen mot Sunderland.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.