I dag spelar jag Barcelona till 1,90

1 mars, 2009

Gårdagens spel på Real Madrid satt klockrent och fondens värde tog ett skutt i rätt riktning. I kväll är det dags för Barcelona och jag har goda förhoppningar om att sätta även detta spel. Som jag skrev i min analys så känns det otroligt att världens bästa klubblag skulle misslyckas med att ta tre poäng för tredje matchen i rad. Dessutom är Real nu bara fyra poäng bakom Barca i tabellen (med en match mer spelad) och bara det borde vara ordentlig tändvätska för Messi och company.

Troligtvis blir Barca mitt enda spel idag, men som vanligt ska jag göra en djupdykning i oddslistorna på jakt efter guldkorn. Som vanligt rekommenderas även en koll på Sandebäcks dagliga tips.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund mars 1, 2009 kl. 19:26

Atletì skulle haft mål. Istället tvärtom. Hoppas Atletì vänder så Real knappar in! Kommer dock inte att hända…

Eklund mars 1, 2009 kl. 22:05

Jadu. Det var ju en match det. Synd att jag bara småtittade, med betoning på små… Fan.

Toffe mars 1, 2009 kl. 22:15

Klart sevärt! Det inte varje dag man får se sju mål i en match. Det var nästan värt att förlora en tjuga 😉

Larsson mars 4, 2009 kl. 17:14

Bästa matchen jag sett på länge

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →