I dag spelar jag Barcelona till 1,90

Gårdagens spel på Real Madrid satt klockrent och fondens värde tog ett skutt i rätt riktning. I kväll är det dags för Barcelona och jag har goda förhoppningar om att sätta även detta spel. Som jag skrev i min analys så känns det otroligt att världens bästa klubblag skulle misslyckas med att ta tre poäng för tredje matchen i rad. Dessutom är Real nu bara fyra poäng bakom Barca i tabellen (med en match mer spelad) och bara det borde vara ordentlig tändvätska för Messi och company.

Troligtvis blir Barca mitt enda spel idag, men som vanligt ska jag göra en djupdykning i oddslistorna på jakt efter guldkorn. Som vanligt rekommenderas även en koll på Sandebäcks dagliga tips.

Mode för killar | Som blocket – fast gratis! | Skicka gratis SMS via datorn

4 svar till ”I dag spelar jag Barcelona till 1,90”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Atletì skulle haft mål. Istället tvärtom. Hoppas Atletì vänder så Real knappar in! Kommer dock inte att hända…

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Jadu. Det var ju en match det. Synd att jag bara småtittade, med betoning på små… Fan.

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Klart sevärt! Det inte varje dag man får se sju mål i en match. Det var nästan värt att förlora en tjuga 😉

 4. Profilbild för Larsson
  Larsson

  Bästa matchen jag sett på länge