Måndag blir en transportsträcka…

31 augusti, 2009

Jag hittar egentligen inget som känns riktigt, riktigt bra, så i brist på annat tänker jag lira en trippel (något som numera är extremt ovanligt här på spelkanalen.com). Jag tänker lita på tre tunga favoriter och jag tänker spela med väldigt låg insats. Rosenborg ska slå tillbaka Lyn utan större problem och Barcelona är flera klasser bättre än Sporting. Galatasaray till 1,50 är trippelns oddshöjare, men efter full pott i ligan och elva gjorda mål efter tre omgångar så känns även den matchen som ett ganska säkert kort. Hoppas att trippeln lever till 22.00 – då blir det nämligen Barca på TV, och Zlatans La liga-debut.

Alltså:
Rosenborg-Lyn, 1
Ankaraspor – Galatasaray, 2
Barcelona – Sporting Gijón, 1
Odds: 2,16, insats: 30 kr @Expekt.com

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Follow Spelkanalen.com | Spela Gratis – Gamblingonline.se |

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 6 comments }

Anonymous augusti 31, 2009 kl. 18:21

Resultat 4-0 till Barca… Forza

Toffe augusti 31, 2009 kl. 19:03

Rosenborg leder med 1-0. Det börjar bra…

Toffe augusti 31, 2009 kl. 20:48

Galatasaray leder 2-0 i slutminuterna. Nu hänger det bara på Barca..!

Anonymous augusti 31, 2009 kl. 22:06

2-0 barca, snart 4-0 . 10kr x 10 odds = 100 kr

Toffe augusti 31, 2009 kl. 23:25

@Anonym: Nära skjuter ingen hare – men tänk om Zlatan hade avslutat själv på chansen direkt efter målet. Då hade tips gett utdelning ,-)

Bättre lycka nästa gång!

Robin september 1, 2009 kl. 03:39

Heh ja eftersom Ankaraspor släppte iväg 3 bästa spelarna + presidenten innan transferfönstret och sedan fick 8man magsjuka efter förra matchen och som inte kunnat träna en minut innan matchen idag så man fick låna in en drös U21-spelare så var inte Galatasaray speciellt risky även om den satt långt inne så det det av de jag talade med som såg den spel mot ett mål! Hade samma trippel fast som fyrling o då med Benfica som 4e.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →