Måndag blir en transportsträcka…

Jag hittar egentligen inget som känns riktigt, riktigt bra, så i brist på annat tänker jag lira en trippel (något som numera är extremt ovanligt här på spelkanalen.com). Jag tänker lita på tre tunga favoriter och jag tänker spela med väldigt låg insats. Rosenborg ska slå tillbaka Lyn utan större problem och Barcelona är flera klasser bättre än Sporting. Galatasaray till 1,50 är trippelns oddshöjare, men efter full pott i ligan och elva gjorda mål efter tre omgångar så känns även den matchen som ett ganska säkert kort. Hoppas att trippeln lever till 22.00 – då blir det nämligen Barca på TV, och Zlatans La liga-debut.

Alltså:
Rosenborg-Lyn, 1
Ankaraspor – Galatasaray, 2
Barcelona – Sporting Gijón, 1
Odds: 2,16, insats: 30 kr @ Expekt.com

6 svar till ”Måndag blir en transportsträcka…”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Resultat 4-0 till Barca… Forza

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Rosenborg leder med 1-0. Det börjar bra…

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Galatasaray leder 2-0 i slutminuterna. Nu hänger det bara på Barca..!

 4. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  2-0 barca, snart 4-0 . 10kr x 10 odds = 100 kr

 5. Profilbild för Toffe
  Toffe

  @Anonym: Nära skjuter ingen hare – men tänk om Zlatan hade avslutat själv på chansen direkt efter målet. Då hade tips gett utdelning ,-)

  Bättre lycka nästa gång!

 6. Profilbild för Robin
  Robin

  Heh ja eftersom Ankaraspor släppte iväg 3 bästa spelarna + presidenten innan transferfönstret och sedan fick 8man magsjuka efter förra matchen och som inte kunnat träna en minut innan matchen idag så man fick låna in en drös U21-spelare så var inte Galatasaray speciellt risky även om den satt långt inne så det det av de jag talade med som såg den spel mot ett mål! Hade samma trippel fast som fyrling o då med Benfica som 4e.