Speltips: Juventus till över tre gånger pengarna

18 mars, 2010

Juventus vann hemmamötet mot Fulham i Europa League med 3-1. Det innebär att ”Den gamla damen” kan förlora i kväll i London och ändå gå vidare till nästa runda. Italienska lag är visserligen inte kända för att göra mer än de behöver, men vi väljer att bortse från detta faktum. Vi hävdar med bestämdhet att de 3,15 som Betsson erbjuder för tvåan är en aning för högt. Visst, det troligaste resultatet kanske är 1-1 eller så, men till det här oddset är vi beredda att ta den risken.

Alltså:

Fulham-Juventus, 2
Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Odds: 3,15, insats: 22 kr @ betsson

Kvällens övriga matcher i Europa League är…
Liverpool-Lille
Sporting-Atletico Madrid
Wolfsburg-Rubin Kazan
Anderlecht-Hamburg
Werder Bremen-Valencia
Standard Liege-Panathinaikos
Marseille-Benfica

Läs också:


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments… read them below or add one }

Anonymous mars 18, 2010 kl. 16:12

Fulham har inte förlorat hemma i Europaspelet på 13 matcher (9W 4D) tror inte det kommer hända idag heller.

Svara

Toffe mars 18, 2010 kl. 17:57

Vi tror också att Fulham har god chans att vinna eller nå oavgjort. Vi tycker dock att Juventus besitter sådana kvaliteter att 3.15 i princip alltid är spelbart – trots svårt bortamatch.

Betsson har nu för övrigt sänkt oddset till 2,80…

Tack för din kommentar!

Svara

Toffe mars 18, 2010 kl. 19:16

1-0 till Juve! Trezeguet efter två minuter. Hoppas inte de slår av på takten nu när kvartsfinalplatsen i praktiken är säkrad. Fulham måste göra tre mål för att få till stånd en förlängning.

Svara

Toffe mars 18, 2010 kl. 19:17

Aj aj…

Kvitterat efter 10 minuters spel. Zamora målskytt

Svara

Anonymous mars 19, 2010 kl. 09:23

Fulham är indeed något extra på hemmaplan 😉

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.