Speltips: Juventus till över tre gånger pengarna

18 mars, 2010

Juventus vann hemmamötet mot Fulham i Europa League med 3-1. Det innebär att ”Den gamla damen” kan förlora i kväll i London och ändå gå vidare till nästa runda. Italienska lag är visserligen inte kända för att göra mer än de behöver, men vi väljer att bortse från detta faktum. Vi hävdar med bestämdhet att de 3,15 som Betsson erbjuder för tvåan är en aning för högt. Visst, det troligaste resultatet kanske är 1-1 eller så, men till det här oddset är vi beredda att ta den risken.

Alltså:

Fulham-Juventus, 2

Odds: 3,15, insats: 22 kr @ betsson

Kvällens övriga matcher i Europa League är…
Liverpool-Lille
Sporting-Atletico Madrid
Wolfsburg-Rubin Kazan
Anderlecht-Hamburg
Werder Bremen-Valencia
Standard Liege-Panathinaikos
Marseille-Benfica

Läs också:


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 5 comments }

Anonymous mars 18, 2010 kl. 16:12

Fulham har inte förlorat hemma i Europaspelet på 13 matcher (9W 4D) tror inte det kommer hända idag heller.

Toffe mars 18, 2010 kl. 17:57

Vi tror också att Fulham har god chans att vinna eller nå oavgjort. Vi tycker dock att Juventus besitter sådana kvaliteter att 3.15 i princip alltid är spelbart – trots svårt bortamatch.

Betsson har nu för övrigt sänkt oddset till 2,80…

Tack för din kommentar!

Toffe mars 18, 2010 kl. 19:16

1-0 till Juve! Trezeguet efter två minuter. Hoppas inte de slår av på takten nu när kvartsfinalplatsen i praktiken är säkrad. Fulham måste göra tre mål för att få till stånd en förlängning.

Toffe mars 18, 2010 kl. 19:17

Aj aj…

Kvitterat efter 10 minuters spel. Zamora målskytt

Anonymous mars 19, 2010 kl. 09:23

Fulham är indeed något extra på hemmaplan 😉

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.