Erbjudande: 1200 kronor i VM-bonus

10 juni, 2010

Spelbolaget Unibet har lagom till VM gjort en rejäl höjning av sin insättningsbonus till nya kunder. 120 procent upp till 2200 kronor är den nya nivån, vilket är marknadsbäst bland de ”svenska” spelbolagen.

Bli kund hos Unibet, sätt in 1000 kronor så får du alltså 2200 kr att spela för. Om du inte är kund sedan tidigare hos Unibet så ser vi ingen anledning att tveka. Det lär inte vara för evigt, så passa på!

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet


Du missar väl inte att följa oss på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous juni 11, 2010 kl. 13:22

Funkar inte … Fortfarande "endast" 500 kr som samtidigt är relativt svårt att se. Försöker ni lura oss?

bettingfonden.com juni 11, 2010 kl. 14:31

Kommer det några spelförslag till vm-premiären? Har lagt en dubbel över/under då det inte fanns någon riktigt bra vinnare.

Toffe juni 11, 2010 kl. 21:43

@Anonym: Vi försöker absolut inte att lura någon. Unibet erbjuder 1200 i insättningsbonus, men vår länk "pekade" på fel erbjudandesida. Vi har nu rättat till detta och tackar dig för att du uppmärksammade problemet!

Det blir inga speltips till premiärmatchen, men det kommer lite senare. Troligtvis till helgens matcher.

Anonymous juni 13, 2010 kl. 15:12

suger, omsätta pengarna 6 ggr. WTF

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.