Wimbledon: Nadal-Murray och Berdych-Djokovic

1 juli, 2010

Foto: Georgio

Rafa Nadal är med stormsteg på väg mot sin andra Grand Slam-titel på kort tid. Nadal slog som bekant ut Robin Söderling med 3-1 i kvartsfinalen och ställs nu mot fjärdeseedade skotten Andy Murray i semifinalen. Spelbolagen håller (så klart…) Nadal som favorit till finalplatsen.

Seger för Andy Murray står för närvarande i 2,43 hos Betfair, vilket är marknadshögst. Bäst odds på Nadal-seger hittar du hos Unibet som just nu betalar 1,60 gånger insatsen.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

Tjecken Tomas Berdych är framme i sin andra raka Grand Slam-semi. Han föll ju som ni säkert minns mot Robin Söderling i Franska öppna för en tid sedan. Berdych är tolfteseedad i turneringen och trots framgångarna i Paris så måste det ses som en överraskning att han har nått så här långt i Wimbledon. Dagens motstånd står väldstrean Novak Djokovic för och spelbolagen håller serben som knapp favorit.

Vill du spela på tjeckisk seger så hittar du det bästa oddset hos Unibet som i skrivande stund erbjuder 2,00 för Berdych. Tror du på Djokovic? Vänd dig då till bet365 som ger dig 1,90 för det spelet.

Unibet sänder samtliga matcher från Wimbledon live helt gratis. Är du inte kund sedan tidigare bör du även utnyttja Unibets unika startbonus på 1200 kronor till alla nya spelare.

Klicka här för att ta del av erbjudandet från Unibet.


Du följer väl våra speltips på Twitter och Facebook?


Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.