Oddstips

Odds på Australian Open

19 januari 2015

Det är äntligen dags för årets första Grand Slam-turnering och just Australien är en av mina favoriter. Vi har kikat lite närmare på oddsen och det är idel bekanta namn som dyker upp bland lågoddsarna.

Läs hela artikeln →

Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

26 november 2014
Thumbnail image for Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

Juventus på hemmaplan är kanske den största upplevelsen som MFF-spelarna får vara med om under det här Champions League-äventyet. Spelbolagen ger så klart inte MFF någon chans här, och från Malmöhåll har man varit tydliga med att det krävs en helt prickfri insats för att kunna hävda sig mot de regerande italienska mästarna.

Läs hela artikeln →

Bäst odds på Manchester City-Bayern München

25 november 2014
Thumbnail image for Bäst odds på Manchester City-Bayern München

I kväll drabbar två europeiska giganter samman i Manchester och det ska bli otroligt spännande att se om City kan gripa det sista halmstrået på hemmaplan mot Bayern München. Oddsen indikerar att det kan bli en väldigt tuff uppgift.

Läs hela artikeln →

Oddsgenomgång: Ajax-Barcelona

5 november 2014
Thumbnail image for Oddsgenomgång: Ajax-Barcelona

Vi är inne i ett avgörande skede i gruppspelet och idag har Ajax det tvivelaktiga nöjet att ta emot Barcelona hemma i Amsterdam. Ajax slåss för överlevnad, men enligt oddssättarna så lutar allt åt en bortaseger.

Läs hela artikeln →

Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

5 november 2014
Thumbnail image for Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

Idag fortsätter den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet och vi ska ta en närmare titt på mötet mellan Bayern München och Roma. Tyskarna är stora favoriter hos spelbolagen men kan Roma resa sig efter den förnedrande 1-7-förlusten senast?

Läs hela artikeln →

Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

4 november 2014
Thumbnail image for Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

Trots att vi har Malmö FF i elden ikväll så är omgångens givna höjdpunkt mötet mellan Real Madrid och Liverpool. Två klassiska storlag drabbar samman, men det är få som tror att engelsmännen ska något att hämta i den spanska huvudstaden. Real är nämligen mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag.

Läs hela artikeln →

Odds på Leksand – Växjö Lakers

23 oktober 2014

Från gårdagens Champions League-fotboll kastar vi oss raskt in i den svenska elitseriehockeyn (ja, vi vet att det heter SHL…). I kväll tar tabelljumbon Leksand emot Växjö Lakers och vi har kikat närmare på oddsen.

Läs hela artikeln →

Vilka tar OS-guld i hockey? Här är oddsen!

10 februari 2014

Ett av de evenemang under vinter-OS som alltid får mest uppmärksamhet är herrarnas hockeyturnering. Numera är alla de bästa spelarna i världen med i turneringen och det brukar vara en garanti för mängder av sevärda sammandrabbningar. Men vilka drar det längsta strået i slutändan?

Läs hela artikeln →

Speedway-GP på Friends Arena: Här är oddsen!

18 september 2013
Thumbnail image for Speedway-GP på Friends Arena: Här är oddsen!

Mycket talar för att världsmästaren i speedway 2013 kommer att koras på svensk mark. Britten Tai Woffinden leder GP-serien med 22 poäng och det ska till ett smärre under för att Jaroslaw Hampel som är den förare som närmast jagar, ska kunna utmana om titeln.

Läs hela artikeln →

Odds på Real Madrid-Dortmund

30 april 2013
Thumbnail image for Odds på Real Madrid-Dortmund

Det är dags för avgörandet i semifinalmötet mellan Real Madrid och Dortmund och spelbolagen är tämligen övertygade om att det blir spansk seger i kvällens match. Dortmund har ju som bekant 4-1 med sig i ryggen inför kvällens möte och Real måste prestera något utöver det vanliga för att göra det här spännande.

Läs hela artikeln →

Helgens Premier League-schema

19 april 2013
Thumbnail image for Helgens Premier League-schema

Det börjar dra ihop sig inför slutspurten i världens bästa liga och just nu är varje match otroligt viktig. Även om ligan tycks vara avgjord så pågår det flera högintressanta streckstrider – inte minst den om europaplatserna. Söndag blir en riktig höjdardag med två fantastiska matcher: Tottenham-Manchester City och Liverpool-Chelsea innebär som ni förstår en […]

Läs hela artikeln →

Odds på hockeykvartarna

12 mars 2013

Idag drar äntligen hockeyns kvartsfinalspel igång och kvällen bjuder på två intressanta fajter. Färjestad tar emot Modo hemma i Karlstad och seriesegrarna Skellefteå inleder sin jakt på SM-guld på hemmaplan mot Brynäs.

Läs hela artikeln →
Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.