Oddstips

 • Odds på AIK-Djurgården i Allsvenskan

  Odds på AIK-Djurgården i Allsvenskan

  Det är derby i Allsvenskan men AIK och Djurgården kommer till start med helt olika förutsättningar. Djurgården kämpar för att få häng på topp 3-lagen medan AIK är i desperat poängbehov för att undvika kampen om negativt kval eller kanske till och med nedflyttning. I eftermiddag kl. 15.00 är det dags för allsvenskt derby på…

  Läs hela artikeln >>

 • SHL – så spelas premiäromgången

  SHL – så spelas premiäromgången

  Sommaren är över och med det kommer starten av vår högsta hockeyliga som ett brev på posten. Premiäromgången spelas den 14 september och det är matchstart kl. 19.00 för samtliga matcher. Regerande mästarna Växjö inleder borta mot Färjestad och nykomlingen MoDo får en tuff inledning i form av fjolårsfinalisterna Skellefteå.

  Läs hela artikeln >>

 • Premier League: Så spelas premiäromgången

  Premier League: Så spelas premiäromgången

  I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här…

  Läs hela artikeln >>

 • Odds på Australian Open

  Odds på Australian Open

  Det är äntligen dags för årets första Grand Slam-turnering och just Australien är en av mina favoriter. Vi har kikat lite närmare på oddsen och det är idel bekanta namn som dyker upp bland lågoddsarna.

  Läs hela artikeln >>

 • Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

  Oddsgenomgång inför Malmö FF-Juventus

  Juventus på hemmaplan är kanske den största upplevelsen som MFF-spelarna får vara med om under det här Champions League-äventyet. Spelbolagen ger så klart inte MFF någon chans här, och från Malmöhåll har man varit tydliga med att det krävs en helt prickfri insats för att kunna hävda sig mot de regerande italienska mästarna.

  Läs hela artikeln >>

 • Bäst odds på Manchester City-Bayern München

  I kväll drabbar två europeiska giganter samman i Manchester och det ska bli otroligt spännande att se om City kan gripa det sista halmstrået på hemmaplan mot Bayern München. Oddsen indikerar att det kan bli en väldigt tuff uppgift.

  Läs hela artikeln >>

 • Oddsgenomgång: Ajax-Barcelona

  Vi är inne i ett avgörande skede i gruppspelet och idag har Ajax det tvivelaktiga nöjet att ta emot Barcelona hemma i Amsterdam. Ajax slåss för överlevnad, men enligt oddssättarna så lutar allt åt en bortaseger.

  Läs hela artikeln >>

 • Inför Bayern München-Roma: Bäst odds just nu

  Idag fortsätter den fjärde omgången i Champions League-gruppspelet och vi ska ta en närmare titt på mötet mellan Bayern München och Roma. Tyskarna är stora favoriter hos spelbolagen men kan Roma resa sig efter den förnedrande 1-7-förlusten senast?

  Läs hela artikeln >>

 • Real Madrid-Liverpool: Här är oddsen!

  Trots att vi har Malmö FF i elden ikväll så är omgångens givna höjdpunkt mötet mellan Real Madrid och Liverpool. Två klassiska storlag drabbar samman, men det är få som tror att engelsmännen ska något att hämta i den spanska huvudstaden. Real är nämligen mycket klara favoriter hos samtliga spelbolag.

  Läs hela artikeln >>