Bergling, Wennerström, HV och Linköping

28 oktober, 2008

Tidigare HV och nu även Linköping vägrar släppa sina spelare till landslaget. Vart är vi på väg? Att vägra göra värnplikten är straffbart men att inte ställa upp när Bengt-Åke kallar är tydligen helt OK. Att elitserieklubbarna bidrar till att vattna ur varumärket Tre kronor är anmärkningsvärt.

Det är inte bara jag som börjar bli less. Landsförrädare…

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Anonymous oktober 28, 2008 kl. 19:17

Qissling glömde du. Fast han var väl norsk tror jag

Tojan oktober 28, 2008 kl. 19:52

jag tycker att förbundet gör ett rätt gott jobb med att vattna ur varumärket Tre kronor själva med alla dessa B-turneringar.

Anonymous oktober 28, 2008 kl. 22:35

Nu vet inte jag var du befinner dig, men om du kollar upp matchandet för HV:s och LHC:s spelare kommer du rätt snabbt se att de skulle få ett djävulskt matchande. I fallen Emvall/Fransson skulle det bli 8 matcher på 11 dagar. Nog för att de är vältränade, men efter hälften skulle de nog vara så slut att det inte skulle klara av att spela det spelet de vanligtvis kan. Förbundet har likaså inte heller tagit hänsyn till HV och LHC i samband med CHL. I LHC:s fall har de två första mötena följts upp med match dagen efter på annan ort än Linköping. (Prag-Karlstad, Linköping-Örnsköldsvik (Kommande är Linköping-Linköping och Zürich-Skellefteå) Första orten är CHL-matcher och de andra är dagen därpå i Elitserien.)
Det här är inte några övermänniskor utan bara vältränade idrottsmän.

Toffe oktober 29, 2008 kl. 09:03

Visst.

Utan att känna till några detaljer, eller kunna belägga mitt påstående på något sätt känns CHL som en utmaning eller en ren provokation mot landslagsturneringarna. När CHL planerades visste man förmodligen när Karjala skulle spelas och den uppkomna situationen där klubblag bojkottar landslaget är förmodligen precis vad man ville ha.

Jag ifrågasätter inte att matchschemat blir tufft, men med lite samordning hade Euro Hockey Tour och CHL kunnat samexistera.

Eller?

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.