Första hundringen borta

Fiorentina-Inter slutade precis 0-0. Zlatan gick av planen mållös, vilket innebär att min sista tia försvann. Men experimentet har gett mersmak och jag har bestämt mig för att köra en vända till.

Finns det någon där ute som är intresserad av en utmaning? Vi börjar med hundra kronor och ni rapporterar in era saldon med jämna mellanrum till mig i kommentarer eller via e-post. Jag lägger upp en toplista här på bloggen och så ser vi vem som lyckas bäst. Anmäl ert intresse genom att kommentera detta inlägg. Ange namn/signatur och e-postadress.

Antar ni utmaningen?

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Ett svar till ”Första hundringen borta”

  1. Profilbild för Eklund
    Eklund

    Förlorade en tia igår. Saldot just nu 163 kr efter två spel. Värt att nämna är att jag endast spelar via Svenska Spel. Har inte fått spelkortet än dock så kan ännu inte spela varken singlar eller dubblar. Därför blir det nog tunt med spel ett tag kan jag tro.

    Bättre lycka nästa vända!