I kväll kan Allsvenskan avgöras

Kalmar möter Gefle. Det känns som om de ska klara av att vinna den matchen. Samtidigt tar serietvåan Elfsborg emot Djurgården. Om Kalmar vinner och Elfsborg förlorar så ska det väldigt mycket till för att inte de svenska mästarna 2008 ska heta Kalmar FF. Kapten Rydström är dessutom tillbaka efter sjukdom. Allt talar för Kalmar.

Ska kolla in oddsen lite senare och se om jag hittar något lämpligt spelobjekt för min sista tia. Enligt Aftonbladet är ett spel på Kalmar ”veckans spel”. Vi får se om jag tar rygg på dem.

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Ett svar till ”I kväll kan Allsvenskan avgöras”

  1. Profilbild för Anonymous
    Anonymous

    Kalmar fixar det här. Jag känner mig helt säker på det. Och de är värda segern tycker jag nog.