Kalmar mot guld och en italiensk trippel

24 oktober, 2008

Så kommer då helgens spel som utlovat. Jag börjar med ett singelspel på Kalmar FF. De har visserligen gått tungt den senaste tiden, men de gjorde trots allt en ganska bra match sist, trots förlusten. Ett Djurgården utan något att spela för borde inte rå på guldjagande KFF.

Helgens andra spel blir en italiensk trippel. Jag litar som vanligt på Milan, trots bortaplan. Inter spelar hemma mot Genoa och i den form som Inter och Zlatan är för tillfället kan det bara sluta på ett sätt. Zlatan, som för övrigt öppet kritiserar ledningen i sitt gamla lag Malmö FF i dagens Sportbladet. Även Sampdoria får mitt förtroende i matchen mot Bologna.

Bli kund hos ett nytt spelbolag och hämta din bonus redan idag!
Unibet- 1200 kr i bonus till nya spelare

Fler bra insättningsbonusar...

För er som inte redan har förstått det så tappade Blake även andra set (tiebreak) mot Lopez. Tennissatsningen gick alltså åt skogen.

Det är kul att höra att Tedenby levererar i Oskarshamn. Snart blir han hemkallad till mästarlaget igen…

Mitt saldo är nu utraderat. Om inget av ovanstående spel ger utdelning så är hundringen förbrukad. Fast om så skulle bli fallet så satsar jag nog en ny hundring, för det här är – trots allt – ganska kul. Och någon gång vänder det…

Alltså:
Djurgården-Kalmar FF, 2, odds: 2,15 insats: 10 kr

Sampdoria-Bologna, 1, odds: 1,67
Inter-Genoa, 1, odds: 1,33
Atalanta-Milan, 2, odds: 1,80
Totalt odds: 4,0, insats: 10 kr

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments… read them below or add one }

Larsa oktober 25, 2008 kl. 06:58

Sorry, men sagan slutar här. Kalmar kommer inte att ta 3 poäng och den italienska trippeln tror jag inte heller på. Men det har varit kul att följa spelen.

Svara

Toffe oktober 25, 2008 kl. 07:58

Den som lever får se…

Svara

Leave a Comment

Senaste artiklarna på spelkanalen:

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Knappt har vi korat 2015 års mästare, men det är redan dags att flytta fokus till nästa säsong. Nu väntar ett par månaders sommarupphåll, i vanlig ordning fylld av silly season-rykten, men redan tidigt i augusti så drar det igång igen. Spelschemat för premiäromgången är redan här och alla fotbollsälskare väntar nu bara på att […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Betsafe har sedan länge profilerat sig genom att synas i extremsportsammanhang och de fortsätter nu sin satsning på Gumball 3000. Den numera ganska välkända biltävlingen startade i år i Stockholm, med första etappmålet i Oslo. Så småningom ska en vinnare koras när deltagarna gå i mål i Las Vegas. Tävlingen brukar ha massor av […]

Läs hela artikeln →

Spelbolaget Nordicbet har engagerat de båda fotbollsprofilerna Sladjan Osmanagić och Bojan Djordic för att resa runt i Sverige och ”ta tempen” på fotbollen. I de första avsnittet får vi stifta bekantskap med uppstickarlaget Dalkurd FF i Borlänge som sedan de grundades 2014 klättrat genom seriesystemet och återfinns nu i division 1 norra. Där finns också […]

Läs hela artikeln →

Snön ligger fortfarande djup i stora delar av Sverige, men idag kom ett av de första vårtecknen – nämligen det allsvenska spelprogrammet. Säsongen drar igång lördagen den 4 april, och årets premiärmatch spelas mellan nykomlingarna Hammarby och Häcken. I omgång tre (matchen kommer spelas den 13 april) är det dags för första stockholmsderbyt, då Hammarby […]

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.