Kalmar mot guld och en italiensk trippel

Så kommer då helgens spel som utlovat. Jag börjar med ett singelspel på Kalmar FF. De har visserligen gått tungt den senaste tiden, men de gjorde trots allt en ganska bra match sist, trots förlusten. Ett Djurgården utan något att spela för borde inte rå på guldjagande KFF.

Helgens andra spel blir en italiensk trippel. Jag litar som vanligt på Milan, trots bortaplan. Inter spelar hemma mot Genoa och i den form som Inter och Zlatan är för tillfället kan det bara sluta på ett sätt. Zlatan, som för övrigt öppet kritiserar ledningen i sitt gamla lag Malmö FF i dagens Sportbladet. Även Sampdoria får mitt förtroende i matchen mot Bologna.

För er som inte redan har förstått det så tappade Blake även andra set (tiebreak) mot Lopez. Tennissatsningen gick alltså åt skogen.

Det är kul att höra att Tedenby levererar i Oskarshamn. Snart blir han hemkallad till mästarlaget igen…

Mitt saldo är nu utraderat. Om inget av ovanstående spel ger utdelning så är hundringen förbrukad. Fast om så skulle bli fallet så satsar jag nog en ny hundring, för det här är – trots allt – ganska kul. Och någon gång vänder det…

Alltså:
Djurgården-Kalmar FF, 2, odds: 2,15 insats: 10 kr

Sampdoria-Bologna, 1, odds: 1,67
Inter-Genoa, 1, odds: 1,33
Atalanta-Milan, 2, odds: 1,80
Totalt odds: 4,0, insats: 10 kr

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

2 svar till ”Kalmar mot guld och en italiensk trippel”

  1. Profilbild för Larsa
    Larsa

    Sorry, men sagan slutar här. Kalmar kommer inte att ta 3 poäng och den italienska trippeln tror jag inte heller på. Men det har varit kul att följa spelen.

  2. Profilbild för Toffe
    Toffe

    Den som lever får se…