Mitt öde i Zlatans händer (eller fötter…)

Trots plattmatchen senast mot Genoa – eller kanske just därför – sätter jag min sista slant på Inter ikväll. Det är toppmöte mot Fiorentina och till fina 2,40 tycker jag det är motiverat med ett spel. Förhoppningsvis är Interspelarna taggade till tänderna och vill visa Mourinho, som var allt annat än glad efter senaste matchen, att de vill vara med i startelvan. Enligt uppgift är Adriano petad till kvällens match.

Alltså:
Fiorentina-Inter, 2, odds 2,40 insats: 10 kr

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

3 svar till ”Mitt öde i Zlatans händer (eller fötter…)”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Kör samma sak som dig. En hundring. Jag är ny i gamet men fick en lysande start igår. Min trippel med Newcastle (som jag tänkte singla först, men jag hade inget spelkort), Schalke och Millwall satt fint sedan Millwall gjort 1-0 i 86e. Satsad tjuga gör att kassan nu ligger på 173,20 kr.

  Hur många spel har du kört med den där hundringen? Vinster/förluster?

 2. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Skulle inte våga satsa på Inter tror jag men lycka till!

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Grattis. En vinst i början öppnar möjligheter för lite chansspel. När kassan börjar tryta får man helt enkelt leta säkra spel. Återkom gärna och rapportera hur det går för dig.

  Om Inter förlorar i kväll är min hundring slut och jag kommer att börja på en ny. Någon mer som är sugen på att köra parallellt? Se det som en utmaning!

  Blir vi några stycken som tävlar mot varandra så kan det bli riktigt kul.