Senil manager och premiär för lördagsdubbeln

31 oktober, 2008

Alex Ferguson är senil. Ja det hävdar Real Madrid-presidenten Calderon, enligt sportbladet.se. Ordkriget har trappats upp steg för steg ända sedan Real började visa intresse för Christiano Ronaldo, och det senaste utspelet är en replik på att Ferguson i en intervju refererade till Madridklubben som ”General Francos klubb”.

På bästa boxarmanér trissar de upp stämningen inför ett eventuellt möte i CL i höst. Båda lagen går med största säkerhet vidare från gruppspelet, vilket ju innebär att den första pusselbiten är på plats…
Vi hämtar vårt premiärspel från lördagens omgång i Premier League. Storlagen ger ofta 1,5-2 gånger pengarna på bortaplan, lite beroende på motstånd och det ska vi utnyttja i helgens dubbel. Vi sätter vår tillit till serieledande Liverpool som möter tabelljumbon Tottenham och till Arsenal som möter Stoke.

Alltså:
Tottenham-Liverpool, 2
Stoke-Arsenal, 2
Odds: 3,04 insats: 10 kr

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 4 comments }

Eklund oktober 31, 2008 kl. 12:25

Om jag finge mitt Spelkort från Svenska Spel idag eller imorgon skulle jag kunna tänka mig att lägga en tia på TOTTENHAM. Tror de vinner.

Btw; att Wigan ligger så dåligt är horribelt! Man har spelat riktigt fin fotboll. C’MON U LATICS!

Toffe oktober 31, 2008 kl. 13:33

Jag tror Spurs brände sitt krut senast mot Arsenal. De räcker inte till mot Gerard och co. På lördag får vi se vem som hade rätt…

Anonymous november 1, 2008 kl. 22:43

Vem fan satsar 10 spänn på ett 3-odds-spel? Haha. Vilket skämt.

Och vem hade rätt ang tottenham? 😉

Toffe november 2, 2008 kl. 20:38

När man har 100 kr att spela för så blir det små insatser.

…och ja, jag missbedömde Tottenham.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.