Senil manager och premiär för lördagsdubbeln

Alex Ferguson är senil. Ja det hävdar Real Madrid-presidenten Calderon, enligt sportbladet.se. Ordkriget har trappats upp steg för steg ända sedan Real började visa intresse för Christiano Ronaldo, och det senaste utspelet är en replik på att Ferguson i en intervju refererade till Madridklubben som ”General Francos klubb”.

På bästa boxarmanér trissar de upp stämningen inför ett eventuellt möte i CL i höst. Båda lagen går med största säkerhet vidare från gruppspelet, vilket ju innebär att den första pusselbiten är på plats…
Vi hämtar vårt premiärspel från lördagens omgång i Premier League. Storlagen ger ofta 1,5-2 gånger pengarna på bortaplan, lite beroende på motstånd och det ska vi utnyttja i helgens dubbel. Vi sätter vår tillit till serieledande Liverpool som möter tabelljumbon Tottenham och till Arsenal som möter Stoke.

Alltså:
Tottenham-Liverpool, 2
Stoke-Arsenal, 2
Odds: 3,04 insats: 10 kr

Tjäna pengar på din blogg. Registrera dig på tradedoubler!

4 svar till ”Senil manager och premiär för lördagsdubbeln”

 1. Profilbild för Eklund
  Eklund

  Om jag finge mitt Spelkort från Svenska Spel idag eller imorgon skulle jag kunna tänka mig att lägga en tia på TOTTENHAM. Tror de vinner.

  Btw; att Wigan ligger så dåligt är horribelt! Man har spelat riktigt fin fotboll. C’MON U LATICS!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Jag tror Spurs brände sitt krut senast mot Arsenal. De räcker inte till mot Gerard och co. På lördag får vi se vem som hade rätt…

 3. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Vem fan satsar 10 spänn på ett 3-odds-spel? Haha. Vilket skämt.

  Och vem hade rätt ang tottenham? 😉

 4. Profilbild för Toffe
  Toffe

  När man har 100 kr att spela för så blir det små insatser.

  …och ja, jag missbedömde Tottenham.