20 spänn på Valencia

30 november, 2008

Jag har haft datorstrul idag och har inte kunnat redovisa dagens spel. Jag gjorde ett försiktigt singelspel på spanska ligan och satte 20 kr på Valencia. Ställningen är just nu 2-2, med ca 20 minuter kvar att spela

Alltså:
Valencia-Real Betis, 1, odds: 1,80, insats: 20 kr.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Rogert december 1, 2008 kl. 03:07

20% av kapitalet är inte helt försiktigt… I andra kommentaren i rad ifrågasätter jag vad syftet med bloggen är? 🙂 Jag tror att du spelar för högt för att det handlar om struntsummor och inte ser till vilken andel av ditt kapital det är.

Om du verkligen vill spela upp din hundring måste resonemanget gå att tillämpa på högre summor, så låt oss utgå från 10 000 kr. Du slänger inte in 5000 på en skakig dubbel och sen ytterligare 5000 på Barcelona mot ett topplag, utan inser att chansningar av den typen det är dömda att gå med förlust i det långa loppet?

Nu är inte hundringen en ekonomisk risk på samma vis, men oavsett summor så kommer kapitalet försvinna gång efter gång…

Toffe december 1, 2008 kl. 08:21

Hej igen Rogert! Som jag sa i svaret på din kommentar till föregående inlägg så förstår jag helt dina synpunkter ur ett spelarperspektiv.

Försiktigheten var i relation till det föregående vadet där jag slängde in “halva kapitalet på en skakig dubbel”…

Och än en gång – tack för dina, i allra högsta grad befogade, synpunkter.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.