Bandy – kan det vara något?

21 november, 2008

Sandebäck på Aftonbladet tipsar idag om en massa bandyspel. Jag ska villigt erkänna att jag aldrig har spelat på en bandymatch, det känns ju verkligen som en marginalsport i stil med isracing, varpa eller bowling. Spelmässigt är ju det dock ganska ointressant – finns möjligheten till bra spel så får sporten vara hur liten eller hur ”TV-ovänlig” som helst. Vi får se; kanske skulle man titta lite närmare på denna sport ur en spelsynvinkel. Som det verkar så finns det ju några lag (läs Edsbyn, Sandviken, o.s.v.) som i princip aldrig förlorar. Oddsen är ju också därefter, men vid idiotsäkra spel (finns det sådana?) kan man ju kosta på sig att höja insatsen ganska rejält.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

storste november 21, 2008 kl. 16:56

Tänk om, hur mycket lagen än vinner så är det underodds! Att spela större summor till skitodds är alltid ett big no-no. Någon av de tio matcher som du behöver för att dubbla insatsen så har ett av lagen en bra dag och sätter ett kryss, och då har du i bästa fall gått ett par procent plus och i värsta fall gått med brakförlust.

Jag kör ett lite liknande experiment som övergått i något mer seriöst nu, och jag spelar på ALLT. Hittar jag ett odds som ser vettigt ut så kollar jag statistik och ser om det verkar spelbart. Som inatt när jag hittade ett toppmöte i australiensiska ligan med bra hemmastatistik för hemmalaget och dålig bortastatistik för bortalaget så verkade det klart vettigt med ett odds på 2.00 för hemmaseger.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.