Chelsea och Werder Bremen motsvarade inte förväntningarna

27 november, 2008

Både Chelsea och Werder Bremen kryssade igår, så någon utdelning blev det inte. I kväll är det uefacupen så det är bara att ta nya tag. Tyvärr är saldot nu nere på minus, vilket gör att jag är piskad att hitta en vinnare i kväll. Sandebäck tipsar om Club Brügge

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Peterzon november 27, 2008 kl. 11:21

Tjena!

Först och främst vill jag säga att du har en jädra bra blogg som tillhör endast spel, inte ofta man hittar sånna :).
Till frågan som jag tänkte ställa, brukar du bara spela på fotboll?
Tänkte idag är det ett finfint odds på frölunda som borde spelas till 2.50. Dom har gjort det jäkligt bra dom två senaste matcherna så då är 2.50 ett kanonodds enligt mig. Men ett bakslag kan likaväl komma men då får man ta den smällen ibland :)..

/Peterzon

Toffe november 27, 2008 kl. 21:13

Jag spelar mest på fotboll, men det blir även en del hockey. NHL och Elitserien företrädelsevis, men någon gång ibland blir det även ett spel på hockeyallsvenskan. Min absoluta favoritliga att spela på är Serie A.

Frölunda verkar ju gå mot seger…

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.