Eto´o och Messi räddade kvällen

29 november, 2008

Den här kvällen höll på att sluta riktigt, riktigt illa. Jag satt och tittade på Getafe-Real Madrid och insåg när Getafe gjorde 2-0 i början av andra halvlek att min dubbel var förlorad. För att undvika totalfiasko, men halva potten borta redan efter första spelet, slängde jag in den sista femtiolappen på Barcelona. Och tur var väl det. Messi och co gjorde ingen besviken och vann till slut med hela 3-0. Noterbart från matchen var Luis Fabianor utvisning. Han blev inte glad…

För min del innebär detta ett knappt plus för dagen och saldot är uppe i 102,50. Puh…

Kul också att Elmander har börjat leverera i Bolton.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 2 comments }

Rogert december 1, 2008 kl. 02:56

Jag förstår inte syftet med bloggen? Att vara ett varnande exempel för hur man långsiktigt inte går plus? Att slänga in 50% av sitt kapital på en fruktansvärt osäker dubbel, och när man inser att den går åt helvete kastar man in andra halvan på ett lag som redan ingår i den förlorade dubbeln. Barcelona räddar, men att kallt räkna med att de ska rädda hela ens återstående kapital mot ett lag som Sevilla ger inga vinster i längden…

Toffe december 1, 2008 kl. 08:13

Rogert, så här ligger det till. Det här är ett “hobbyprojekt”. Jag är ingen, och utger mig inte heller för att vara någon spelexpert. Jag spelar för mitt eget nöjes skull och hoppas att även bloggens läsare kan finna nöje i att läsa om mina misslyckade (och lyckade) spel.

Jag blandar säkra spel, med tokchansningar och låga och höga insatser. Vissa spel föregås av tappra försök till analys medan andra helt bygger på “känsla”.

Jag förstår dina synpunkter ur ett spelarperspektiv och jag hoppas att mina rader ovan kan klargöra en del.

Fortsätt gärna att följa bloggen. Eventuellt lär jag mig något under resans gång – och någon gång i framtiden kanske detta blir ett vinstgivande projekt 😉

Synpunkter (både positiva och negativa) är alltid välkomna. Tack för ditt engagemang.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.