Eto´o och Messi räddade kvällen

Den här kvällen höll på att sluta riktigt, riktigt illa. Jag satt och tittade på Getafe-Real Madrid och insåg när Getafe gjorde 2-0 i början av andra halvlek att min dubbel var förlorad. För att undvika totalfiasko, men halva potten borta redan efter första spelet, slängde jag in den sista femtiolappen på Barcelona. Och tur var väl det. Messi och co gjorde ingen besviken och vann till slut med hela 3-0. Noterbart från matchen var Luis Fabianor utvisning. Han blev inte glad…

För min del innebär detta ett knappt plus för dagen och saldot är uppe i 102,50. Puh…

Kul också att Elmander har börjat leverera i Bolton.

Hur vinner man på sportspel? Köp boken här!

2 svar till ”Eto´o och Messi räddade kvällen”

 1. Profilbild för Rogert
  Rogert

  Jag förstår inte syftet med bloggen? Att vara ett varnande exempel för hur man långsiktigt inte går plus? Att slänga in 50% av sitt kapital på en fruktansvärt osäker dubbel, och när man inser att den går åt helvete kastar man in andra halvan på ett lag som redan ingår i den förlorade dubbeln. Barcelona räddar, men att kallt räkna med att de ska rädda hela ens återstående kapital mot ett lag som Sevilla ger inga vinster i längden…

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Rogert, så här ligger det till. Det här är ett ”hobbyprojekt”. Jag är ingen, och utger mig inte heller för att vara någon spelexpert. Jag spelar för mitt eget nöjes skull och hoppas att även bloggens läsare kan finna nöje i att läsa om mina misslyckade (och lyckade) spel.

  Jag blandar säkra spel, med tokchansningar och låga och höga insatser. Vissa spel föregås av tappra försök till analys medan andra helt bygger på ”känsla”.

  Jag förstår dina synpunkter ur ett spelarperspektiv och jag hoppas att mina rader ovan kan klargöra en del.

  Fortsätt gärna att följa bloggen. Eventuellt lär jag mig något under resans gång – och någon gång i framtiden kanske detta blir ett vinstgivande projekt 😉

  Synpunkter (både positiva och negativa) är alltid välkomna. Tack för ditt engagemang.