Här kommer kvällens spel

12 december, 2008

Som jag berättade om tidigare så har jag lyckats knåpa ihop en fyrling till ca 2,5 gånger pengarna och ett singelspel till lite drygt tre gånger insatsen.

Jag har tagit med Leksand i min fyrling, trots att det egentligen bär mig emot. Visst är de ett bättre lag än Gnaget, men de har gjort mig väldigt besviken de senaste två gångerna jag har spelat på dem.

Jag har ju även sträckt mig utanför sportens värld och kryddat mitt spel med idol-Kevin

I mitt singelspel satsar jag på Vetlanda som i bandyns elitserie möter Hammarby på bortaplan. Vetlanda har överraskat på mig den här säsongen och kan, med lite flyt, vara ett av de fyra semifinallagen framåt vårkanten. Bajen är favoriter på hemmaplan, men jag tror Vetlanda kan störa Stockholmarna och överraska.

Några djupare analyser än så blir det inte utan jag går direkt på spelen. Mina analyser brukar ju ändå, med vissa undantag, inte stämma…

Hammarby-Vetlanda, 2, odds: 3,05, insats: 10 kr.

Leksand-AIK, 1
Sandviken-Vänersborg, 1
Västerås-Mariestad, 1
Idolvinnare: Kevin Borg
Odds: 2,56, insats: 20 kr.

Sedan tidigare har jag ju också lagt ett spel på Real Madrid i El Classico.

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 1 comment }

Mr Betman december 12, 2008 kl. 17:01

Hörru din Judas! du kan ju inte spela mot Hammarby då spricker min fyrling… Det blir säkert oavgjort så att vi båda spricker! Min fyrling ligger på 3,14 i odds vi får se vem som vaknar med ett leende imorgon…

Mitt singelspel på Helena Jonsson gick in, men jag har med henne också i en trippel som jag själv är väldigt tveksam till (Ajax vinner nog)…

Mr Betman – http://mrbetman.blogspot.com/

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.