I kväll blir det ett hockeytips

I kväll är det full omgång i Elitseriehockeyn. I går avstod jag spel då jag inte lyckade hitta några guldkorn bland Champions Leaguematcherna. Så här med facit i hand var det synd då några av mina idéer faktiskt hade givit utdelning – men det är givetvis lätt att säga så här i efterhand…

I dag kommer jag inte att avstå. Det dyker upp något eller några elitseriespel här framåt eftermiddagen/kvällen. Aftonbladet tipsar bland annat om Skellefteå…

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

2 svar till ”I kväll blir det ett hockeytips”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  du ar riktigt dalig pa att tippa!

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  …och du är riktigt dålig på att stava!

  Skämt åsido – jag är smärtsamt medveten om att min vinstprocent är pinsamt dålig. Men tanken är att jag ska lära mig ett och annat under resans gång, och någon gång i framtiden bli en riktigt duktig tippare.

  …och du – tack för att du engagerar dig 😉