Jag ger mig aldrig…

Ja, inte var det långt borta att tvärtemotspelet satt…


Jag tänkte dra igång med en ny hundring snarast. Måndagar är aldrig några roliga speldagar och jag väntar därför tills i morgon med att lägga mitt första spel. Missa inte det!

Min vinstprocent ligger på 25 procent, vilket är ett pinsamt dåligt resultat. Tanken är att jag ska försöka få ordning på statistiken igen. Första delmålet är att få upp vinstprocenten till 30 procent. Det ska inte vara omöjligt. Hoppas jag…

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

3 svar till ”Jag ger mig aldrig…”

 1. Profilbild för Kristoffer
  Kristoffer

  Förra veckan var jävlig för alla som spelar… Annars är tipset till både dig och mig att sluta spela på hockey. Jag kör en chansning på NHL med lite garderingar, och oavsett hur det går får det fan vara nog med hockey. Vinner lite på fotbollen, spelar bort det på ishockey…

  Bandyn har jag mest gått plus på, men förra veckan var ju overklig som sagt.

 2. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  När skall du börja igen ?
  jag brukar följa dina värdelösa tips så att jag själv inte tipsar som dig.
  /cane_x

 3. Profilbild för Toffe
  Toffe

  He, he…

  Jag är strax tillbaka med nya värdelösa tips…ska bara slicka såren lite. Kanske kommer det ett spel redan i kväll!

  Kul att du följer bloggen förresten.