Jag ger mig aldrig…

15 december, 2008

Ja, inte var det långt borta att tvärtemotspelet satt…


Jag tänkte dra igång med en ny hundring snarast. Måndagar är aldrig några roliga speldagar och jag väntar därför tills i morgon med att lägga mitt första spel. Missa inte det!

Min vinstprocent ligger på 25 procent, vilket är ett pinsamt dåligt resultat. Tanken är att jag ska försöka få ordning på statistiken igen. Första delmålet är att få upp vinstprocenten till 30 procent. Det ska inte vara omöjligt. Hoppas jag…

Dela på Facebook | Annonsera gratis på Eniro!

Spela ansvarsfullt!
Spela aldrig för pengar du inte har råd att avvara. Spela aldrig för lånade pengar. Om ditt spelande påverkar ditt liv negativt rekommenderar vi att söker hjälp. Läs "Varningssignaler om spelberoende".

{ 3 comments }

Kristoffer december 18, 2008 kl. 03:14

Förra veckan var jävlig för alla som spelar… Annars är tipset till både dig och mig att sluta spela på hockey. Jag kör en chansning på NHL med lite garderingar, och oavsett hur det går får det fan vara nog med hockey. Vinner lite på fotbollen, spelar bort det på ishockey…

Bandyn har jag mest gått plus på, men förra veckan var ju overklig som sagt.

Anonymous december 18, 2008 kl. 14:31

När skall du börja igen ?
jag brukar följa dina värdelösa tips så att jag själv inte tipsar som dig.
/cane_x

Toffe december 18, 2008 kl. 15:44

He, he…

Jag är strax tillbaka med nya värdelösa tips…ska bara slicka såren lite. Kanske kommer det ett spel redan i kväll!

Kul att du följer bloggen förresten.

Senaste artiklarna på spelkanalen:

I morgon den 12 september är det dags för det som många fotbollsälskare har sett fram emot, nämligen ligastart i Premier League. Favoriter till titeln är i vanlig ordning de etablerade storklubbarna och hos spelbolagen är det Manchester City som har det allra lägsta oddset. Vi ser fram emot en spännande säsong och bjuder här […]

Läs hela artikeln →

Det blir idel stormöten, precis som sig bör, när kvartsfinalerna i världens mest prestigefyllda klubblagsturnering går in kvartsfinalspelet.

Läs hela artikeln →

Det blev tuffast möjliga motstånd för Malmö FF i första utslagsrundan i Europa League som lottades vid lunchtid på måndagen. Vårt svenska hopp kommer att ställas mot Chelsea i ett dubbelmöte som inleds hemma på Malmö Stadion den 14 februari.

Läs hela artikeln →

Nu är lottningen genomförd och vi kan se fram emot flera stormatcher redan i åttondelarna i årets upplaga av Champions League. Vad sägs till exempel om PSG-Manchester United eller Liverpool mot Bayern München?

Läs hela artikeln →

Det är tisdag och dags att kasta oss in i den andra gruppspelsomgången i Champions League och även om de där riktiga toppmötena kanske saknas så bjuds vi ändå på flera intressanta bataljer.

Läs hela artikeln →

I helgen är det dags för den femte omgången av årets Premier League. Till helgens höjdpunkt korar vi, utan egentlig tvekan, fredagsmatchen Chelsea-Liverpool på Stamford Bridge.

Läs hela artikeln →

Kvalet är i full gång och om bara knappt en vecka är det dags för den riktiga starten på tennissäsongen 2016. Jag pratar så klart om Australian Open och vi ser fram emot en högintressant turnering. Kan någon stoppa giganten Novak Djokovic – ja, det är den stora frågan inför årets första Grand Slam-turnering.

Läs hela artikeln →

Spel- och oddstips från spelkanalen.com, © 2008-2017. Den här sajten riktar sig till dig som är 18 år och äldre. Spela aldrig för pengar som du inte har råd att avvara. Om du inte har kontroll över ditt spelande så rekommenderar vi dig att söka hjälp.