Jag tror du har fel Lundkvist…

Bosse Lundkvist tipsar idag om en ”storlagstrippel” – Roma, Chelsea och Barcelona. Vid en första anblick känns detta som ett klockrent spel, men jag vet av dyrköpt erfarenhet att de i de europeiska cuperna spelar meriter och formkurvor från de inhemska ligorna väldigt liten roll. Rena reservlag matchas i vissa fall mot superinspirerade lag från mindre namnkunniga ligor. CL är dessutom ett fantastiskt skyltfönster för spelare i ”småklubbarna” att visa upp sig.

All respekt om du får rätt Lundkvist – men jag tror inte på denna trippel. Gör ni?

Dela på Facebook

2 svar till ”Jag tror du har fel Lundkvist…”

 1. Profilbild för Anonymous
  Anonymous

  Det är ju inte sandebäck som tipsar om denna tips. Det är BOSSE LUNDKVIST

 2. Profilbild för Toffe
  Toffe

  Sorry. I bland går det lite för fort. Tack för att du påpekade mitt misstag.

  Jag har korrigerat inlägget.